Vacanță în Antalya la preț de chilipir. Nici măcar 200 de euro, cu zbor și cazare incluse, pentru un sejur de 7 nopți

Ultima actualizare:

Vara pare să treacă într-un ritm amețitor, iar deja am intrat și în luna august. Mai mult ca sigur, până când vom apuca să ne dezmeticim, deja vom intra și în toamnă, iar oportunitatea de a avea o vacanță perfectă va trece pe lângă noi. Desigur, ar fi păcat ca perioada caldă a anului să treacă pe lângă noi fără să mergem să ne relaxăm într-o locație de vis, așa că, Click!, vine cu sugestia perfectă! Vacanțele în Turcia urmează să fie mai ieftine ca oricând!

Vacanțele în Antalya vor fi extrem de ieftine în septembrie
Vacanțele în Antalya vor fi extrem de ieftine în septembrie

Cu siguranță că deja fiecare dintre noi poate să observe că vara pare să treacă într-un ritm amețitor, iar deja am intrat și în ultima lună a acestui anotimp, luna august! Ei bine, mai mult ca sigur, până când vom apuca să ne dezmeticim, toamna va fi deja la doar câteva zile distanță, iar șansa de a merge într-o vacanță perfectă va fi din ce în ce mai mică. Desigur, ar fi foarte păcat să lăsăm perioada caldă din an să treacă pe lângă noi, fără să mergem să ne relaxăm într-o destinație de vis, așa că, Click!, vine cu o sugestie perfectă!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la aventurescu.ro, un sejur de 4 nopți în Antalya, Turcia, urmează să fie mai ieftin ca oricând! Mai precis, în perioada dintre 22 și 29 septembrie, prețurile în această destinație de lux vor fi, practic, modice, iar câteva zile aici nu vă vor costa nici măcar 200 de euro!

Prețuri incredibil de mici în Antalya, în luna septembrie

De exemplu, o cursă dus-întors de la București (de pe OTP Henri Coandă) până în Antalya (AYT Antalya), va trebui să scoateți din buzunar doar suma de 97 de euro! Iar în privința cazării, o întreagă săptămână la Caner Hotel va costa doar 130 de euro!

Desigur, dacă doriți ceva mai exclusivist, tot în această perioadă, în Antalya, puteți opta pentru 7 nopți la The Sansa Hotel & Spa. Pentru o săptămână petrecută în această locație exclusivistă va trebui să scoateți din buzunar cam 406 euro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net