Manechinele au prezentat genți și eșarfe în pielea goală! Imagini interzise cardiacilor

Premiile anuale Isis Fashion au avut loc și anul acesta la Rotterdam, Olanda! Acest eveniment este organizat pentru a nominaliza cele mai bune accesorii de modă, care sunt prezentate în mod tradițional de modele nud. În timpul competiției, designerii de accesorii își prezintă piesele pe catwalk în fața unui public și al unui juriu.

Manechin cu zonele intime acoperite cu pene, la Isis Fashion Awards
Modelele au prezentat diverse accesorii (Foto: Profimedia)

Printre jurați se numără modelul Patricia Paay, pugilistul Regilio Tuur, stilista Maureen Powel, personalitatea TV Carolien Ter Linden și actorul Maik de Boer. Juriul este responsabil pentru selectarea designerului câștigător, care primește un premiu în bani și un an de instruire gratuită de la un profesionist în modă. Prețioasa statuetă a fost câștigată anul acesta de o colecție a designerului Goudleeratelier Van Soest. Pe locul doi a fost Deniz Terli, iar locul al treilea a fost ocupat de designerul CUVLAY.

Model gol la Isis Fashion Awards
Unele manechine au încercat să-și acopere zona intimă (Foto: Profimedia)

Manechinele curajoase au defilat în costumul Evei, în timp ce au încercat să scoată în evidență diverse accesorii, precum pantofi, genți, rucsacuri, eșarfe, mănuși, ceasuri, șosete, dresuri, bijuterii și pălării extravagante.

Isis Fashion Awards, o prezentare de modă unică în lume

Model gol la Isis Fashion Awards 2024
Premiile Isis Fashion se țin anual (Foto: Profimedia)

Isis Fashion Awards este o prezentare de modă unică în lume, care promovează munca diverșilor designeri de accesorii din întreaga lume. Spectacolul este o platformă inedită pentru ca aceștia să-și poată exprima creativitatea și împărtăși poveștile lor unice prin accesoriile lor. 

Manechin gol la Isis Fashion Awards 2024
Manechinele au pășit goale pe podium (Foto: Profimedia)

 „Designerii de accesorii sunt adesea trecuți cu vederea în industria modei. Noi oferim o platformă unică acestor creatori. Acest format distinctiv permite creatorilor de modă să-și prezinte creațiile într-unb mod în care acestea să fie în centrul atenției. Designerii de acesorii nu mai nu mai sunt nevoiți să colaboreze cu cei de îmbrăcăminte dacă doresc să-și afișeze colecțiile. La evenimentul nostru, modelele de accesorii primesc toată atenția din partea publicului.”, se laudă organizatorii premiilor Isis Fashion pe site-ul oficial al evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului Casa Poporului FOTO Shutterstock
5 lidia fecioru jpg jpeg
dealul  Filopappou atena jpg
sabina poppaea imparatul nero jpg
stat scaun adobestock jpg
neversea 2024 jpg
foto1 litoral jpg
graphicstock silhouettes of happy parents having fun with their children HCPPbesb  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net