Aproape goale la zăpadă! Sexoasele din showbiz, în costume de baie la minus 8-10 grade

Ultima actualizare:

Ultima fiță în showbiz! Ieși afară la zăpadă… dezbrăcată! Când lumea se îmbracă, ele se dezbracă! Vedetele din showbiz demonstrează că stau bine la capitolul imunitate. Au pozat, care mai de care, în costume de baie, la temperaturi cu minus, pe zapadă. Și ce să vezi, nu le-a fost nici frig și nici nu le-a prins vreo răceală rebelă.

Weekend-ul trecut, unele vedete s-au bucurat din plin de zăpadă și au înfruntat-o în... costume de baie, cât se poate de decoltate. Se pare că este ultima modă să faci baie în zăpadă, asta dacă te țin și plămânii. 

Diana Munteanu: „Eu nu răcesc decât vara!”

La 45 de ani, Diana Munteanu se laudă cu forme de invidiat. De fapt, nimeni nu-i dă vârsta fostei soții a fotbalistului Claudiu Niculescu. 

Vedeta Antenei 1 nu ratează niciun moment să-și etaleze corpul lucrat, zi de zi, întens la sală. Așa că nu a contat că a nins 12 ore neîntrerupt în București! Diana a îmbrăcat un costum de baie decoltat, alb ca zăpada, și cu o geacă roșie la purtător, a ieșit în curtea casei să facă plajă pe șezlong la minus 8-10 grade. 

Diana a făcut și un filmuleț și l-a postat mândră de curajul ei pe contul ei de socializare.

„Facem plajă pe zăpadă și pentru că mulți m-ați întrebat cum de nu răcesc, țin să vă anunț că eu nu răcesc niciodată iarna. Numai vara mi se întâmplă să mă ia câte o răceală!”, a explicat vedeta, la Instastory. 

Iuliana Beregoi, în costum de baie pe balcon, în vacanța din Alpii Francezi 

Iuliana Beregoi (19 ani) demostrează și ea că este destul de curajoasă când vine vorba să pozeze dezbrăcată la temperaturi cu minus. Idolul generației Z a petrecut câteva zile de vacanță în Val Thorens, un oraș de schi din Valea Tarentaise din Alpii francezi, la o altitudine de 2.300 m. 

Artista a ieșit pe balconul hotelului într-un costum de baie foarte sexy, pozând în toate pozițiile posibile. Fanii au fost în delir. 

Otniela Sandu a făcut baie „în gheață”,  la Poiană

Otniela Sandu, frumoasa jurnalistă și influenceră, a împlinit 33 de ani în weekend. Vedeta și-a luat prietenele și au plecat să facă un party la zăpadă, la Poiana Brașov. 

Blondina se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 33 de ani și nu a ezitat să facă baie “în gheață” și poze incitante în costumul de baie, chiar pe zăpadă. 

„Superbă ieșirea asta cu fetele. Ne-am distrat, am dansat, am fost la spa, am fost pe pârtie. A fost un week-end plin. Mă pregătesc de baia aia în gheață”, le-a explicat Otniela fanilor, înainte de se bălăci în jacuzzi-ul în aer liber. 

Otniela este o împătimită a sporturilor extreme și merge aproape în fiecare weekend pe munte, pentru a le practica. Anul trecut, vedeta și gașca ei de aventurieri au dat nas cu nas cu… ursul, care a venit să dea târcoale cortului în care se aflau. 

„Muntele e imprevizibil. Nu poți ști niciodată ce te așteaptă.

Cu cortul am fost ultima odată când a venit ursul la noi! Era în apropiere, ne-am speriat! A venit pe lângă cort, am auzit zgomot foarte mare și fășâit! 

Mi-a înghețat sângele în vine! Mai pe ce să intre în cort. Într-o oră ne-am strâns totul, le-am pus în mașină și duși am fost!”, ne-a povestit Otniela. 

Nicoleta Nucă a ieșit sa dea la lopată dezbrăcată

Nicoleta Nucă (26 de ani) a slăbit și este foarte mândră de formele ei. Atât de mândră încât a ieșit să dea zăpada cu lopata din curtea casei într-un costum de baie vișină putredă. Nicoleta s-a lăsat pozată de către prietenele ei în toate pozițiile, cu lopata la purtător și cu capul acoperit cu o căciulă de blană stufoasă. 

„Cred că am luat-o razna, dar m-am distrat foarte tare și asta e tot ce contează”, și-a anunțat solista fanii, care au fost foarte încântați de ședința foto în zăpadă a Nicoletei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net