Iuliana Beregoi, curtată de Andrei Ivan, fostul iubit al Mirei, la ziua ei! I-a adus un buchet imens de trandafiri!

Iuliana Beregoi și-a sărbătorit ziua de naștere printr-o mega petrecere la care au venit rudele, prietenii apropiați și fanii. Frumoasa artistă, catalogată drept „vocea generației Z”, a împlinit vârsta de 19 ani. Cântăreața a primit un buchet imens de trandafiri din partea lui Andrei Ivan, nimeni altul decât fostul iubit al Mirei.

Iuliana Beregoi a avut parte de o petrecere de pomină la împlinirea vârstei de 19 ani. Vedeta și-a chemat toți prietenii și o parte din fani și s-au distrat de minune.

Idolul noi generații a purtat un compleu din piele și a atras toate privirile cu ținuta ei neagră, formată din sutien, fustă și ghete.

Iuliana Bergoi, mega party la 19 ani! Ce cadouri a primit?

La petrecere a fost invitat și fostul iubit al Mirei, Andrei Ivan, despre care s-a tot vehiculat în presă, în ultima vreme, că ar fi noul iubit al Iulianei.

Andrei a dovedit că este un bărbat din cale afară de romantic și a surprins-o pe artistă cu un cadou spectaculos: i-a adus un buchet imens de trandafiri albi, dar și un ursuleț mare de pluș, tot alb.

Cântăreața s-a topit în momentul în care a văzut cadoul de la Andrei, emoționându-se foarte tare. Tortul a fost și el unul spectaculos, s-au aprins artificii și s-a cântat „La mulți ani!” la miezul nopții.

Are sau nu o relație cu Andrei Ivan? „Am un crush!"

Artista a mărturisit, însă, recent, că nu este, momentan, implicată în nicio relație, cu toate că au tot apărut în presă imagini cu ea și cu Andrei Ivan.

Am și eu crush, să zic așa, dar pe cineva în viața mea personală nu am. Dar când o să am și o să fiu pregătită să fac asta public, neapărat o să fac. Eu consider că oamenii se îndrăgostesc o singură dată în viață și pot să spun că nu, nu am fost îndrăgostită”, a declarat artista, la Antena Stars.

Și-a cumpărat prima ei casă în România!

Iuliana Beregoi se poate declara împlinită din toate punctele de vedere până la această vârstă. Are un succes răsunător și a reușit performanța să-și cumpere anul acesta și prima ei casă în România, o vilă luxoasă, cu etaj,  aranjată după propriul gust.

Artista de peste Prut și-a făcut a debutul pe scenă la doar 10 ani, atunci când a participat la show-ul „Next Star”. La 14 ani, tânăra fenomen din Republica Moldova a reușit performanța de a susține primul ei concert la Sala Palatului.

Iuliana Beregoi este cunoscută drept „vocea Generaţiei Z" și are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, la piesele lansate de ea, încă de când avea doar 12 ani.

Artista s-a remarcat ca eroina principală în serialul online „Lara", care a înregistrat cifre record de audienţă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net