Iuliana Beregoi a descins în SUA! Vrea să cucerească şi America

Alături de echipa sa de promovare, Iuliana Beregoi (18 ani) a luat cu asalt America, pentru a-şi croi drum în industria muzicală de acolo. Iar întâlnirile cu Maluma şi Christina Aguilerra i-au dat mai multă încredere de sine.

La doar 18 ani, Iuliana Beregoi este cea mai iubită artistă din nouă generaţie
La doar 18 ani, Iuliana Beregoi este cea mai iubită artistă din nouă generaţie

A mers în SUA alături de impresarii ei

Iuliana Beregoi şi oamenii din spatele succesului său, Alina Todaşcă şi Cătălin Dascălu, au luat cu asalt America. Cei trei s-au dus în Miami, unde au participat la conferinţa Bilboard Latin Week, unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz din lume.

Citește și: Fiica lui Măruță, în lacrimi! Imaginile astea au devenit virale: „Îmi e dor de...”

Scopul? Să lege colaborări cu cei mai importanţi artişti din industria muzicală, producători şi reprezentaţi ai celor mai importante case de discuri din lume, cum ar fi Sony, Universal sau BMI.  „Am aterizat în America cu toată casă după noi. Nu ştiu cum facem, dar mereu avem bagaje de parcă ne mutăm”, a scris Alina, pe pagina ei de Facebook, în dreptul fotografiei din aeroport. 

Iuliana a fost în această călătorie împreună cu impresarii ei, Alina și Cătălin
Iuliana a fost în această călătorie împreună cu impresarii ei, Alina și Cătălin

La Bilboard Latin Music Week Iuliana a avut ocazia să-i vadă pe Maluma şi Christina Aguilera, iar asta a bucurat-o enorm. „De mică mi-am dorit să ajung în America, iar acum mi s-a îndeplinit şi acest vis. Sper că asta să fie un prim pas pentru carieră mea internaţională”, a declarat Iuliana, în exclusivitate pentru Click!

Vezi și: Iuliana Beregoi a luat permisul de conducere. E gata să urce bolidul de lux pe care și l-a cumpărat

Am fost şi cu treabă, şi în vacanţă. Mi-a plăcut enorm în America. Am fost în New York şi în Miami, mi-a plăcut mai mult în New York. Aş vrea să mă întorc, nu mi-au ajuns două săptămâni”, a mai spus ea, pentru emisiunea „Prima oră”, de la Prime TV, din Chişinău.

Nu rata nici: Iubire nevinovată, iubire pe ascuns! Cum s-au filmat Iuliana Beregoi și Ceanu

Am ales să venim în Miami, fiindcă e noul centru al industriei muzicale din America. Billboard Latin Week a fost o oportunitate pentru noi, am cunoscut foarte mulţi oameni de calitate din industrie. Suntem determinaţi să reuşim şi pe plan internaţional”, au declarat impresarii artistei, soţii Alina Todaşcă şi Cătălin Dascălu.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
dinu maxer instagram jpg
Kevin Costner și Morgan Freeman jpg
BARBIE jpg
Carmen Grebenişan jpg
harry și meghan jpeg
dorian si zanni jpg