Adevărul despre relația de iubire dintre Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sunt tineri, frumoşi, au succes şi sunt nedezlipiţi de luni bune. Toţi fanii lor sunt nerăbdători să afle dacă Iuliana Beregoi (18 ani) şi Ceanu Zheng (23 de ani) au o relaţie. Recent s-a lansat în cinematografe filmul „Două inimi”, în care cei doi interpretează rolurile principale a doi îndrăgostiţi, aşa că zvonurile sunt mai înteţite ca niciodată. Iar scena sărutului pasional, filmată atât de natural, pune şi mai multe paie pe foc.

 Iuliana Beregoi şi Ceanu Zheng  se sărută pasional în filmul  „Două inimi”
Iuliana Beregoi şi Ceanu Zheng se sărută pasional în filmul „Două inimi”

Iuliana Beregoi, relație de iubire cu Ceanu Zheng!

La doar 18 ani, Iuliana Beregoi, o tânără cântăreaţă originară din Republica Moldova, a reuşit să adune milioane de fani şi în România. Cu atât de mulţi ochi aţintiţi pe ea, artista abia se mai poate bucura de intimitate.

Citește și: Isterie la majoratul Iulianei Beregoi! A ieșit direct din tort!

Fanii vor de mult timp să ştie dacă Iuliana are un iubit pe care e pregătită să-l arate lumii. De câteva luni încoace, e nedezlipită de Ceanu Zheng, un băiat ale cărui trăsături exotice au atras atenţia.

Tânăra artistă nu a dorit să precizeze încă natura legăturii cu acesta, dar noul său proiect, filmul „Două inimi”, unde interpretează unul dintre rolurile principale, explică multe. Iuliana şi Ceanu sunt iubiţi!

Cel puţin în noua producţie pentru marile ecrane, unde tânărul, care în viaţa de zi cu zi este vlogger, interpretează rolul iubitului ei. Click! vă prezintă imagini în exclusivitate de la filmări, unde cei doi s-au sărutat atât de natural.

Iată și: Iuliana Beregoi, la concertul lui Billie Eilish. Cum a filmat-o pe celebra artistă

Mâine, filmul are premiera în cinematografele din toată ţara, iar Iuliana şi Ceanu sunt extrem de nerăbdători să vadă cum va fi noul lor proiect primit de public.

Filmul „Două inimi” prezintă povestea de dragoste dintre Lexi (care este interpretată de Iuliana Beregoi) – o fată de 19 ani, săracă, a cărei viaţă a fost plină de greutăţi, dar este foarte talentată – şi Zen (care este interpretat de Ceanu Zheng) – un superstar arogant, cântăreţ de muzică trap.

Cele două personaje descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau şi că sunt atraşi unul de celălalt, iar „Universul” are planuri mari pentru cei doi. 

Surse din apropierea celor doi tineri sunt de părere că idila lor nu este doar subiectul unui film, ci se confirmă şi în viaţa reală. La evenimentul prilejuit de lansarea în avanpremieră a filmului, Iuliana şi Ceanu au fost din nou foarte apropiaţi, fapt ce aţâţă şi mai mult toate bănuielile.

„Este un film foarte special pentru mine, pentru că o să mă vedeţi altfel decât până acum. Mă regăsesc foarte mult în personaj, pentru că sunt la fel de impulsivă, la fel de nebună, la fel de nervoasă şi câteodată prea certăreaţă. Mi-a plăcut foarte mult să joc cu toţi colegii mei. Fiecare este special pentru mine şi mă bucur enorm de mult că am lucrat în această formulă”, a mărturisit Iuliana, pentru Click!.

Tânăra artistă a povestit şi cum a fost la filmări şi, de asemenea, a comentat cea mai aplaudată scenă, cea a sărutului cu Ceanu: „Am avut o scenă mai complicată, în care m-am simţit puţin stânjenită, dar a fost foarte amuzant”.

Reporterii Click! au vizionat deja filmul şi putem presupune că scena cu pricina este cea de intimitate, realizată tot împreună cu Ceanu. 

Cei doi sunt  protagoniștii  mai multor  scene romantice
Cei doi sunt protagoniștii mai multor scene romantice

Ceanu Zheng: «Este un film foarte special pentru mine»

În exclusivitate pentru Click!, tânărul vlogger, care a intrat deodată în atenţia publicului, a povestit mai multe despre el, spre satisfacţia fanilor Iulianei, care sunt atât de curioşi în ceea ce priveşte identitatea acestui băiat misterios.

„Mă numesc Ceanu Zheng şi m-am născut în România. Din 2016 sunt vlogger, pe YouTube. Acesta este primul meu film. De când am început ca vlogger mi-am dorit să ajung să joc într-un film sau într-un serial, dar abia acum am reuşit.

Am fost descurajat de mulţi oameni, aşa că am renunţat la acest gând acum vreo doi ani. Apoi au apărut Cătălin şi Alina din echipa Mixton Music, din care fac şi eu parte. Ei au venit cu această propunere totaal neaşteptată, de a juca în acest film.

Asta m-a făcut să realizez că atâta timp cât ai oamenii potriviţi lângă tine, orice este realizabil şi posibil. Nu trebuie să renunţăm niciodată la visele noastre. Aşa că vă spun: ţineţi-vă tare, pentru că fix atunci când credeţi că se sfârşeşte, de fapt chiar atunci poate începe”, a spus Ceanu, pentru Click!.

De asemenea, Ceanu a spus mai multe şi despre rolul din film: „Zen este un superstar, care pare căare tot ceea ce îşi doreşte şi nu-i lipseşte nimic. De fapt, acestuia îi lipsesc multe lucruri pe plan sentimental şi uman şi se loveşte de cineva special, total neaşteptat... Au fost câteva scene grele, din cauză că erau foarte amuzante şi îmi era greu să mă abţin să nu râd. Şi a mai fost greu atunci când am avut o scenă cu cinci pagini de replici”.

Click! spune

Regia filmului este semnată de Cătălin Dascălu şi Oleg Oz, iar producţia de Alina Todaşcă. „După filmul «Liceenii», nu am mai găsit nici o poveste autohtonă la fel de frumoasă pe marile ecrane, aşa că mi-am dorit să creez eu una.

„Abia aştept să-mi spuneţi dacă am reuşit”, a declarat, pentru Click!, Cătălin Dascălu. La premiera filmului au mai fost Dorian Popa, Connect-R, Celina Enea, Cezar Alexa, Iasmina Saraj, Ana Beregoi, Alexandra Ungureanu, Alina Sorescu, Oana Roman şi Liviu Guţă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net