Mărturii incredibile ale unui bărbat care a fost mort timp de 45 de minute. „Pământul este o școală”

Se numește Vincent Tolman și a trăit o experiență incredibilă. Declarat mort timp de 45 de minute bărbatul și-a revenit la viață și a făcut mărturii tulburătoare despre ce s-a întâmplat cu el. El a spus că a trecut prin mai multe nivele ale „lumii de dincolo” și a povestit în detaliu. A revenit la viață și nu mai are nicio teamă de moarte. 

Declarat mort și băgat într-un sac de cadavre

image

„Am revenit la viață după ce am stat 45 de minute într-un sac pentru cadavre. Nu îmi mai este frică să mor”, a început Vincent Tolman povestea despre incredibila experiență trăită.

Vincent Tolman a fost găsit prăbușit în baie și a fost declarat mort, cauza fiind o supradoză cu un supliment pentru culturism.

„Eu și prietenul meu luasem un supliment suspect pe care îl cumpărasem online, dar în momentul în care l-am consumat, am știut că ceva nu era în regulă. Ne-am repezit la cel mai apropiat restaurant în speranța că mâncând ne va face să ne simțim mai bine.

Am început să simt o greață puternică și am mers la baie. Deodată, un fior rece ca gheața a trecut peste corpul meu și totul a început să se învârtă.

Următorul lucru pe care l-am văzut a fost o imagine de sus a paramedicilor aplecați asupra trupului meu. Nu m-am recunoscut la început”, a povestit Tolman.

Paramedicii l-au băgat într-un sac pentru cadavre și a fost depus la morga spitalului.

„A simțit un puls slab la picior”

Tolman a fost din nou resuscitat, când un medic care a pus mâna pe sacul în care se afla i-a simțit pulsul.

„Medicul a spus mai târziu că a simțit un puls slab pe piciorul meu. A intrat în acțiune și a început să alimenteze cu oxigen plămânii și să conecteze un defibrilator.

Nu am răspuns la prima undă de șoc, dar după a doua inima a început să bată.”

Ce s-a întâmplat în cele 45 de minute de moarte

Detaliile pe care Tolman le-a oferit jurnaliștilor și medicilor sunt șocante, iar acum experiența trăită este subiectul unei cărți la care Tolman lucrează.

„Am călătorit în „partea cealaltă. Am fost întâmpinat cu sentimente de dragoste și am văzut frumusețea divină, pe care le descriu în cartea mea.

În timpul acestei experiențe Vincent spune că ar fi văzut un fel de "ghid" care l-ar fi purtat prin diferite niveluri de pe ”lumea cealaltă”.

Tot acea entitate l-ar fi învățat pe Vincet că iubirea este piatra de temelie a întregii vieți și că timpul petrecut pe Pământ este o școală în care sufletul nostru este aici pentru a învăța și a crește, a spus Tolman într-un postacast pe youtube, citat de Daily Star.

"Pământul este doar o școală, a fost întotdeauna doar o sală de clasă și nu a fost niciodată o sală de judecată." - a spus el în podcast, potrivit sursei citate.

Vincent și-a continuat descrierea experienție și a spus că ghidul spiritual i-ar fi explicat telepatic cum funcționează Universul.

"Este atât de greu de explicat pentru că totul era nonverbal - era doar înțelegere directă", a spus el în interviu.

Întrega experință l-a schimbat radical pe Vincent Tolman. Vede altfel viața și tot ce se întâmplă în jurul lui, iar asupra morții are altă percepție.

„M-am întors din experiența mea aproape de moarte cu o înțelegere mai profundă a scopului nostru pe pământ.

Încerc să trăiesc fiecare zi cu un sentiment de recunoștință și fericire. Știu că viața este aici pentru a ne învăța multe lecții.

De asemenea, nu îmi mai este frică de moarte.

De fapt, când aflu că cineva a murit, îl invidiez pentru că știu că s-a dus într-un loc mult superior în care suntem noi acum”, a mai povestit Vincent Tolman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net