Metoda rapidă prin care îți poți localiza telefonul pierdut, chiar și atunci când este închis. Ce trebuie să faci

Pierderea telefonului creează deseori panică printre utilizatori. Cu toate acestea, există o modalitate prin care îl poți găsi, chiar dacă este închis. Iată ce trebuie să faci.

Cum își găsești iPhone-ul dacă l-ai pierdut / Sursă foto: Pixabay
Cum își găsești iPhone-ul dacă l-ai pierdut / Sursă foto: Pixabay

Metoda prin care își găsești telefonul pierdut chiar dacă este închis

Telefonul mobil nu este doar un simplu dispozitiv prin care poți comunica cu ceilalți, ci conține informații personale la care doar tu ar trebui să ai acces. În cazul în care l-ai pierdut, trebuie să știi că există o metodă prin care îl poți găsi, chiar și atunci când este oprit.

Înainte de toate, important este să îți păstrezi calmul și să îți apelezi propriul număr, asta pentru că este posibil ca cel care l-a găsit să îți răspundă și să ți-l înapoieze. Dacă dispozitivul este închis, poți apela la următoarea metodă care îl poate localiza. De precizat este că doar Iphone-ul dispune de această opțiune. Pentru cei care folosesc Android, telefonul trebuie să fie pornit.

Ei bine, dacă ai Iphone, tot ce trebuie să faci este să accesezi aplicația „Find My iPhone”. Conectează-te le iCloud, iar apoi dă click pe „All Devices” pentru a te conecta la toate dispozitivele. Din această listă în care îți apar toate dispozitivele tale, selectează telefonul pierdut.

Ulterior, îți va apărea o hartă pe ecran care îți va indica locația în care se află smartphone-ul tău. În cazul în care ai telefonul închis, harta îți va arăta ultima locație în care s-a aflat dispozitivul. Selectează, apoi, opțiunea „Notify me when found” (Anunță-mă când este găsit) și vei primi un e-mail în momentul în care telefonul tău va fi deschis din nou.

Ce trebuie să faci în cazul unul telefon cu Android

În cazul telefoanelor cu Android, această metodă nu se aplică, din păcate. Pentru utilizatorii de Samsung sau orice altă marcă, care folosește acest sistem de operare, dispozitivul trebuie să fie neapărat pornit pentru a-l putea localiza, conform pașilor de mai sus. Astfel, aplicația care te va ajuta să îți găsești telefonul se numește „Android Device Manager”. După ce ai accesat-o, intră pe „Find My device” și conectează-te la contul google al smartphone-ului tău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net