Mircea Badea, atac la adresa „bucătarului” Liviu Dragnea. Ce emisiune ar trebui să facă Elena Udrea

Recent, internetul a fost împânzit de imagini cu Liviu Dragnea, care a decis să se reorienteze în carieră și să devină bucătar. Fostul lider PSD și-a deschis un canal de YouTube, unde gătește mâncare cât mai sănătoasă. Acest eveniment a stârnit un val de reacții, printre care s-au numărat și cele ale comentatorului TV Mircea Badea.

Mircea Badea, ironic la adresa lui Dragnea. Sursă foto: Colaj Click! (Captură YouTube/Social media)
Mircea Badea, ironic la adresa lui Dragnea. Sursă foto: Colaj Click! (Captură YouTube/Social media)

Mircea Badea a suferit un șoc la aflarea veștii că Liviu Dragnea a devenit ,,chef” și nu a putut trece peste acest lucru fără a-și expune părerea. Iată cum a reacționat acesta în momentul în care a vizualizat clipul video de pe canalul de YouTube al lui Liviu Dragnea.

Mircea Badea: ,,Spune că morcovul are beneficii pentru sănătate”

Într-o notă satirică, Mircea Badea și-a exprimat mirarea față de noua pasiune a fostului șef PSD. În stilu-i caracteristic, vedeta de televiziune a considerat că el însuși a fost o sursă de inspirație pentru acesta, ajungând într-un final la concluzia că ,,bucătarii conduc lumea”.

„Nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Dar până la urmă, spectacolul lumii excede cu mult imaginația. Cred că domnul Dragnea s-a ghidat și după faptul că, în România, de mare succes sunt toate emisiunile cu bucătari.

M-o fi auzit și pe mine că mereu spun asta și a zis: <<pot și eu!>> Mesajul lui era să mâncăm hrană curată. Spune că morcovul are beneficii pentru sănătate. Era și o vorbă cu… <<unde intră morcovul>>.

Dar poate dacă este tăiat așa, cum îl taie Dragnea, e mai sănătos, nu știu ce să spun. Totuși vedeți cumva că bucătarii conduc lumea? De la Jamie Oliver, până la Prigojin, bucătarul lui Putin. Eu știu ce să spun?… ”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN, invitat fiind în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Mircea Badea. Sursă foto: Captură Antena 3 CNN
Mircea Badea. Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

Ce ,,meserie” i s-ar potrivit Elenei Udrea

Clipul video postat de Liviu Dragnea unde îi învață pe internauți să pregătească cea mai bună mâncare cu teci a adunat aproximativ 100.000 de vizualizări, însă comentariile au fost de-a dreptul savuroase.

Printre cele peste 120 de comentarii ale internauților, majoritatea dintre ele fiind ironice, Elena Udrea nu a fost sărită din schemă, astfel că un internaut a lăsat un comentariu care a stârnit hohote de râs.

,,O așteptăm și pe doamna Udrea cu un show despre goblene și pictură pe numere”, a fost mesajul unui internaut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net