Misterul terifiant de pe Titanic. Motivul pentru care cei peste 1.000 de morți nu au fost găsiți după ce s-a scufundat nava

În urmă cu ceva timp, oficialii Gărzii de Coastă a Statelor Unite ale Americii au ținut o conferință de presă în care au dezvăluit cele mai terifiante teorii despre Titanic. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cei peste 1.000 de morți care nu au fost găsiți niciodată.

Teorii despre Titanic
Teorii despre Titanic

Înalții oficiali ai Gărzii de Coastă din SUA au confirmat că submersibilul OceanGate Titan, care s-a pierdut în mijlocul Atlanticului în timp ce vizita epava Titanicului, a explodat, iar membrii echipajului de cercetare au murit pe loc. Accidentul s-ar fi produs din cauza unei pierderi de presiune a camerei, iar echipajul s-ar fi stins din viață după ce a rămas fără oxigen.

Misterul celor care au decedat la scufundarea Titanicului. Ce spun cercetătorii

Mai multe legende și teorii despre Titanic au făcut înconjurul lumii, de-a lungul timpului. Aproximativ 2.200 de pasageri se aflau la bordul navei care s-a scufundat în anul 1912, dintre care, peste 1.500 au decedat. Au fost găsite 340 de cadavre, plutind lângă vesta de salvare la suprafața mării, însă puțini sunt cei care știu ce s-a întâmplat cu ceilalți 1.160.

Un raport din The Week spune că sute de oameni au fost prinși în interiorul navei, în momentul în care s-a scufundat. Astfel, s-au lansat mai multe teorii prin care se explică cum s-a produs starea de descompunere a cadavrelor.

„Descompunerea este încetinită dacă corpurile sunt izolate de marea deschisă, ceea ce reduce nivelul de oxigen. Interioarele vechilor epave au dat oase, dinți și uneori trupuri întregi”, a declarat William J. Broad pentru New York Times.

„Nu aș fi surprins dacă s-ar făsi corpuri foarte bine conservate în sala mașinilor, care se află în interiorul navei”, a spus un alt expert Titanic pe nume Robert Ballard.

Alți cercetători care au studiat tragedia Titanicului, susțin că aceste cadavre s-au descompus cu mult timp în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net