Controversata ușă din Titanic, vândută pentru o sumă enormă! Cine deține acum bucata de lemn cu care a fost salvată Rose

Controversata ușă plutitoare din Titanic, folosită pentru salvarea lui Kate Winslet, a fost vândută pentru o sumă exorbitantă în cadrul unei licitații! Cine deține acum controversata recuzită, dar și pentru ce sumă, află din informațiile de mai jos. 

Ușa cu care a fost salvată Rose
Ușa cu care a fost salvată Rose

Titanic, filmul care a fost lansat în anul 1997, a rămas în istorie. Încă de atunci a început o adevărată dezbatere, dacă bucata de lemn care a dus-o pe Rose, actrița principală interpretată de Kate Winslet, ar fi putut să îl țină și pe iubitul ei, Jack, interpretat de faimosul actor Leonardo DiCaprio.

Ușa din Titanic, vândută pentru o sumă imensă de bani 

Bucata de lemn de balsă a fost cumpărată de un teoretician, după ce a fost vândută la o licitație pentru suma de 718.750 de dolari (567.561 de lire sterline), conform theguardian.com. Acum, teoreticianul norocosul poate testa el însuși controversata teorie.

Scena în care Rose este salvată după ce a fost pusă pe bucata de lemn și a plutit spre mal, dar care nu l-a putut găzdui și pe Jack, a rămas și acum întipărită în memoria oamenilor. 

În anul 2022, regizorul James Cameron a vrut să stopeze speculațiile conform cărora Jack nu ar fi trebuit să moară. Acesta a declarat faptul că moartea lui era necesară pentru a încheia povestea într-un mod dramatic, asemănător piesei de teatru Romeo și Julieta. 

Cameron: „Doar unul singur putea supraviețui”

Acesta a declarat pentru Postmedia că a fost: „studiu științific pentru a pune capăt la toată această poveste și a înfige un țăruș în inima ei o dată pentru totdeauna”.

„De atunci am făcut o analiză criminalistică amănunțită cu un expert în hipotermie care a reprodus pluta din film... Am luat doi cascadori care aveau aceeași masă corporală ca Kate și Leo și am pus senzori peste tot pe ei și în interiorul lor și i-am pus în apă cu gheață și am testat dacă ar fi putut supraviețui printr-o varietate de metode și răspunsul a fost: nu aveau cum să supraviețuiască amândoi. Doar unul singur putea supraviețui”, a mai declarat regizorul.

Cameron a concluzionat invocând un raționament mai puțin științific: „Jack trebuia să moară. Este ca Romeo și Julieta. Este un film despre dragoste, sacrificiu și mortalitate. Dragostea este măsurată prin sacrificiu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
autospeciala politie jpg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net