Un „iepuraș” Playboy dă de pământ cu Leonardo DiCaprio: „L-am refuzat. E un moș ciudat!”

Un „iepuraș” Playboy a dat de pământ cu Leonardo DiCaprio (49 de ani). Actorul de la Hollywood preferă tinerele sub 25 de ani. Nu are succes la toate, însă! Modelul Hieke Konings (22 de ani, care locuiește în Los Angeles, SUA, a vorbit despre experiența pe care a avut-o cu starul din „Titanic”.

Modelul Hieke Konings în fața unei uși, purtând un costum de baie roz
Hieke Konings l-a refuzat pe Leonardo DiCaprio (Foto: Instagram)

„Am fost într-un club privat din Los Angeles. Un loc unde poți intra doar pe bază de invitația. Acolo l-am cunoscut”, a explicat femeia, citată de tabloidul britanic Daily Mail. Managerul lui Leo a adus-o la masa vedetei, iar de acolo lucrurile au evoluat rapid. Hieke susține că s-a sărutat cu DiCaprio și că acesta nu ar fi prea priceput. „A fost ok, dar am avut tipi care sărutau mai bine. M-a invitat la el acasă și a fost șocat când l-am refuzat. I-am spus că nu-l cunosc suficient de bine.

Apoi mi-a spus că îmi respectă decizia, s-a întors către o altă fată și a luat-o pe ea cu el la hotel. O prietenă bună mi-a povestit ce preferințe are în pat. Leo este prea ciudat și prea bătrân! Mi-a spus că își ținea căștile în timpul sexului pentru că nu voia să o audă. Altă prietenă mi-a spus că i-a pus chiar o pernă pe cap.”.

Toate acestea sunt doar spusele tinerei, iar Leonardo DiCaprio nu a confirmat că o cunoaște, conform sursei citate mai sus.

Cu cine s-a iubit Leonardo DiCaprio

Lui Leo îi plac femeile tinere (Foto: Profimedia)
Lui Leo îi plac femeile tinere (Foto: Profimedia)

DiCaprio a devenit un personaj oarecum controversat, după ce s-a aflat că nu dorește să aibă relații cu femei de peste 25 de ani. Deși apropiații actorului au negat această preferință, istoria lui amoroasă vorbește de la sine.

La doi ani după lansarea Titanic, starul de la Hollywood - care avea 24 de ani la acea vreme - a început o relație cu cu supermodelul Gisele Bundchen, în vârstă de 18 ani atunci, dar s-au despărțit în 2004, când Gisele avea 23. În anul 2005, Leo s-a iubit timp de cinci ani cu supermodelul Bar Refaeli, care avea 20 de ani când l-a întâlnit pe actor. Cu toate acestea, când Bar a împlinit 25 de ani în 2010, cei doi s-au despărțit brusc.

După ce a petrecut un deceniu în două relații de dragoste de lungă durată, Leo a avut o serie de aventuri scurte cu femei celebre care aveau toate sub 25 de ani. În 2011, a avut o relație cu actrița Blake Lively, care avea 23 de ani la acea vreme, iar în 2012, s-a întâlnit cu modelul Erin Heatherton, în vârstă de 22 de ani, poveste ce a durat doar câteva luni. Leo a continuat apoi cu o altă tânără de 22 de ani - modelul german Toni Garrn - de care s-a despărțit după ce ea a împlinit 24 de ani în 2014.

În 2015, s-a iubit cu actrița Kelly Rohrbach, care avea 25 de ani la acea vreme, dar relația s-a încheiat înainte ca ea să împlinească 26 de ani...evident! Apoi, și-a găsit fericirea în 2016 cu actrița Nina Agdal, în vârstă de 24 de ani, dar relația s-a încheiat când ea a împlinit 25 de ani.

În 2018, DiCaprio s-a îndrăgostit de modelul Camila Morrone, în timp ce el avea 43 de ani, iar Camila doar 20 de ani și pentru o vreme părea că Leo s-a așezat la casa lui. Dar, înainte cu doar o lună ca ea să împlinească 25 de ani, povestea s-a sfârșit.

Apoi, a revenit la vechile obiceiuri, fiind fotografiat cu o mulțime de modele tinere, printre care Victoria Lamas, în vârstă de 25 de ani, și Eden Polani, în vârstă de 19 ani. În prezent, el se iubește cu modelul italian Vittoria Ceretti, în vârstă de 25 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net