Mititelu Junior, „altoit” într-un club la munte? Vacanță cu peripeții pentru „Prințișorul Craiovei”!

Ultima actualizare:

Adrian Mititelu Junior, 25 de ani, zis și „Prințișorul Craiovei”, și-ar fi luat o „brigadă” de prieteni și au descins, la Predeal, pentru o vacanță la altitudine. Așa cum le stă bine băieților de oraș, el ar fi făcut turul unor cluburi de fițe din stațiunile de la munte, unde s-ar fi dat în stambă.

Adrian Mititelu Junior ar fi avut parte de o vacanță „violentă”
Adrian Mititelu Junior ar fi avut parte de o vacanță „violentă”

Într-unul dintre cluburile vizitate pentru a-și marca prezența marcantă la munte, Mititelu Junior ar fi avut ceva de împărțit cu un luptător de K1, care l-ar fi „altoit” pe afaceristul oltean, transmite Cancan.ro

Cum „urecheala” nu l-ar fi potolit, Mititelu Junior ar fi mutat tabăra în alt club și, pentru a uita de meciul anterior, ar fi deschis mai multe sticle de șampanie scumpă, agitate corespunzător, suficient cât să ude asistența. La propriu! Petrecăreții nu au rămas indiferenți și ar fi fost nevoie de intervenția angajaților responsabili cu paza localului.

Mititelu Junior, în timpul unei altercații. Foto: Cancan.ro
Mititelu Junior, în timpul unei altercații. Foto: Cancan.ro

Bodyguarzii nu au aplicat tactica luptătorului de K1, ci l-ar fi rugat frumos să se domolească, nemaifiind nevoie de alte măsuri, deși în clubul respectiv, un alt grup ar fi încercat să-l ia pe sus pe Mititelu Junior.

A venit weekendul, iar Mititelu Junior a trebuit să revină acasă, întrucât la Craiova urma să aibă loc un derby al orgoliilor, echipa finanțată de tatăl său, FCU Craiova 1948, având meci cu rivala CSU Craiova. Mititelu Junior și-a făcut apariția la volanul unui Lamborghini Urus, al cărui preț pornește de la 200.000 de euro, mașina fiind parcată în apropierea unui grup de suporteri ai echipei adverse.

Nici de această dată, Mititelu Junior nu s-a potolit, afaceristul care are aproape jumătate din corp plin cu tatuaje inflamând adversarii. Acesta s-a dezlănțuit în tribuna stadionului „Ion Oblemenco”, apoi a coborât în teren pentru a-și felicita jucătorii, care au învins cu 2-0. Nu a ratat ocazia de a face cu mâna, ironic, galeriei echipei adverse, în timp ce filma, clipul fiind, ulterior postat pe contul său de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net