Mititelu Junior, „altoit” într-un club la munte? Vacanță cu peripeții pentru „Prințișorul Craiovei”!

Adrian Mititelu Junior, 25 de ani, zis și „Prințișorul Craiovei”, și-ar fi luat o „brigadă” de prieteni și au descins, la Predeal, pentru o vacanță la altitudine. Așa cum le stă bine băieților de oraș, el ar fi făcut turul unor cluburi de fițe din stațiunile de la munte, unde s-ar fi dat în stambă.

Adrian Mititelu Junior ar fi avut parte de o vacanță „violentă”
Adrian Mititelu Junior ar fi avut parte de o vacanță „violentă”

Într-unul dintre cluburile vizitate pentru a-și marca prezența marcantă la munte, Mititelu Junior ar fi avut ceva de împărțit cu un luptător de K1, care l-ar fi „altoit” pe afaceristul oltean, transmite Cancan.ro

Cum „urecheala” nu l-ar fi potolit, Mititelu Junior ar fi mutat tabăra în alt club și, pentru a uita de meciul anterior, ar fi deschis mai multe sticle de șampanie scumpă, agitate corespunzător, suficient cât să ude asistența. La propriu! Petrecăreții nu au rămas indiferenți și ar fi fost nevoie de intervenția angajaților responsabili cu paza localului.

Mititelu Junior, în timpul unei altercații. Foto: Cancan.ro
Mititelu Junior, în timpul unei altercații. Foto: Cancan.ro

Bodyguarzii nu au aplicat tactica luptătorului de K1, ci l-ar fi rugat frumos să se domolească, nemaifiind nevoie de alte măsuri, deși în clubul respectiv, un alt grup ar fi încercat să-l ia pe sus pe Mititelu Junior.

A venit weekendul, iar Mititelu Junior a trebuit să revină acasă, întrucât la Craiova urma să aibă loc un derby al orgoliilor, echipa finanțată de tatăl său, FCU Craiova 1948, având meci cu rivala CSU Craiova. Mititelu Junior și-a făcut apariția la volanul unui Lamborghini Urus, al cărui preț pornește de la 200.000 de euro, mașina fiind parcată în apropierea unui grup de suporteri ai echipei adverse.

Nici de această dată, Mititelu Junior nu s-a potolit, afaceristul care are aproape jumătate din corp plin cu tatuaje inflamând adversarii. Acesta s-a dezlănțuit în tribuna stadionului „Ion Oblemenco”, apoi a coborât în teren pentru a-și felicita jucătorii, care au învins cu 2-0. Nu a ratat ocazia de a face cu mâna, ironic, galeriei echipei adverse, în timp ce filma, clipul fiind, ulterior postat pe contul său de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana roman si marius elisei
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
sebastian ghiorghiu jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg