Motivul pentru care este indicat să torni oțet în chiuveta din baie. Toate gospodinele trebuie să știe

Oțetul nu este doar ingredientul perfect pentru a da gust diferitelor preparate, ci este și un element minune atunci când vine vorba despre curățenie. De exemplu, dacă vrei să cureți chiuveta fără a mai petrece orice în șir gândindu-te la ce soluții ai putea apela, oțetul este salvatorul tău. Iată trucul pe care îl poți folosi pentru curățarea chiuvetei din baie.

Oțetul, un produs de real ajutor
Oțetul, un produs de real ajutor

 Oțetul elimină mirosurile neplăcute din chiuvetă

Una dintre problemele care creează disconfort în rândul multora, este mirosul neplăcut din chiuvetă. Ei bine, în loc să dai fuga la supermarket pentru a cheltui banii pe cele mai scumpe soluții, poți apela la oțet. În acest fel, nu faci nici prea multă dezordine, nici nu e nevoie să demontezi sifonul.

Recomandat este să torni oțet în chiuvetă măcar o dată pe lună. Adesea, mirosurile neplăcute pot fi cauzate de depunerile de calcar, însă oțetul rezolvă rapid această problemă.

Totuși, înainte de a turna oțet, fă un amestec din bicarbonat de sodiu și apă, apoi lasă-l să acționeze câteva ore în chiuvetă. Toarnă apoi oțetul și lasă-l să acționeze peste noapte. Cu siguranță vei observa că mirosurile neplăcute au dispărut.

În cazul în care scurgerea din baie este înfundată, tot ce trebuie să faci pentru a rezolva problema, este să pui un pahar de bicarbonat de sodiu, un pahar de oțet și să torni apă fierbinte peste. După aproape 20 de minute, toarnă apă clocotită, iar totul va fi ca nou.

Oțetul, un aliat de nădejde în treburile casnice

Oțetul ajută, de asemenea, și la curățarea oglinzii din baie. Tot ce trebuie să faci este să torni câteva picături de oțet pe o cârpă, iar ulterior vei observa că urmele dispar mult mai ușor decât dacă ai folosi produse speciale din magazine.

Tot oțetul te va ajuta și la curățarea eficientă a geamurilor. În general, acest ingredient este un aliat perfect în treburile casnice și are proprietăți dezinfectante. Folosit o dată sau chiar de 2 ori pe lună, oțetul va elimina depunerile de calcar sau alte resturi și va preveni mirosurile neplăcute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net