Ce se întâmplă dacă pui o linguriță de oțet de mere în ceai. Trucul care îți aduce multe beneficii

Deja știm cu toții că ceaiurile au nenumărate proprietăți medicinale. Însă, dacă adaugi și o linguriță de oțet de mere, deși nu pare o idee atât de bună, vei realiza că te ajută să scapi de o mulțime de probleme și îți va aduce doar beneficii.

De ce să pui o linguriță de oțet de mere în ceai / foto: Pixabay
De ce să pui o linguriță de oțet de mere în ceai / foto: Pixabay

Unii oameni beau cafea dimineața, în timp ce alții nu se pot lipsi de ceai. Bineînțeles, dacă faci parte din categoria iubitorilor de ceai, ar trebui să știi că exită un mic trec care te scapă de multe probleme. Te-ai gândit vreodată să pui o linguriță de oțet de mere în ceai? Ei bine, deși pare o idee nebunească, îți va aduce doar beneficii. Mai exact, te ajută în procesul de slăbire, topește grăsimea abdominală, te scapă de balonare și accelerează metabolismul.

„Pentru a reduce volumul stomacului, este necesar să vă controlați dieta, să includeți activitate fizică și să beți ceaiul potrivit”, dezvăluie nutriționistul Krutika Nanavati, potrivit Fanatik.ro.

„Tot ce trebuie să faceți este să ...”

Conform specialistului, doar o singură lingură de oțet de mere face o diferență și are efecte miraculoase. Acesta stimulează creșterea bacteriilor bune din intestin, ne ajută să absorbim mai ușor mineralele și, de asemenea, suprimi pofta de mâncare și accelerezi metabolismul.

„Luați 1 lingură de oțet de mere de calitate superioară, nu într-o sticlă de plastic, 1 linguriță de suc de lămâie, scorțișoară, ghimbir și miere, după gustul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați 200 ml de apă fierbinte și să lăsați să se infuzeze pentru o vreme. Beți această băutură o dată pe zi și vă va ajuta să vă faceți stomacul mai plat”, a mai adăugat nutriționistul.

Oțetul de mere are multe beneficii. Potrivit specialiștilor, este ideal pentru sănătatea intestinală datorită puterii probiotice. De asemenea, ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, promovează digestia și controlul greutății, reduce colesterolul, întărește sistemul imunitar și chiar îmbunătățește aspectul acneei și al cicatricilor.

Dacă nu vrei să îl pui în ceai, îl poți amesteca cu puțină apă și să îl bei în fiecare dimineață: : 2 linguri de oțet cu 30 ml apă. Acest lucru ar trebui făcut numai în primele ore ale zilei. Totodată, dacă decideți să consumați oțet dimineața pe stomacul gol, este important să o faceți cu moderație și să vă monitorizați corpul pentru a vedea cum reacționează la acest obicei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net