Motivul pentru care Kate Middleton nu poartă tipul de rochie adorat de Prințesa Diana. Regula pe care o respectă soția Prințului William

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton își alege ținutele cu multă atenție și încearcă să aibă o imagine impecabilă de fiecare dată când iese în public. Stilul acesteia a devenit de referință pentru doamnele din întreaga lume care caută inspirație pentru ținute elegante, chic și atemporale. Și totuși, Prințesa de Wales nu poartă niciodată un anume tip de rochie pe care soacra sa, Prințesa Diana, l-a adorat și l-a folosit în avantajul ei.

De ce nu poartă niciodată Kate acest tip de rochie adorat de Prințesa Diana / foto: arhiva Click!
De ce nu poartă niciodată Kate acest tip de rochie adorat de Prințesa Diana / foto: arhiva Click!

Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate femei din lumea întreagă și are grijă întotdeauna atunci când își alege ținutele. Bineînțeles, ca fiecare membru al Familiei Regale britanice, Prințesa de Wales respectă anumite reguli și protocoale stabilite de ani de zile. Mai mult decât atât, ea a fost văzută de nenumărate ori purtând aceleași rochii la mai multe evenimente sau apariții pe covorul roșu. Însă, se pare că există un anume timp de rochie, adorat de Prințesa Diana, care nu este purtat mai deloc de nora ei.

Tipul de rochie pe care Kate Middleton nu îl poartă

Mai exact, ați văzut-o vreodată pe Kate Middleton purtând vreo rochie neagră, de seară? Bineînțeles că nu. Și asta deoarece negrul nu este purtat la evenimentele publice, ci mai degrabă la cele funerare, iar soția Prințului William respectă această regulă, fiind văzută purtând negru decât la înmormântări, ceremonii de comemorare sau în perioade de doliu.

De cealaltă parte, însă, soacra sa, Prințesa Diana, adora rochiile negre de cocktail și le purta cu câteva ocazii, chiar și atunci când făcea parte din Familia Regală. Când a fost intervievată pentru biografia ei, ea și-a amintit de un concert caritabil, unde a purtat acest tip de rochie, iar când Charles a văzut-o, i-a spus: „Numai oamenii în doliu poartă negru!”.

De altfel, multă lume își aduce aminte de acea faimoasă rochie neagră mini fără umăr, de Christina Stambolian, numită „rochia răzbunării” de către comentatorii regali, purtată în 1994 cu ocazia unei petreceri Vanity Fair din Londra, după anunțarea despărțirii de Charles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net