Meghan Markle, surprinsă cu accesoriul preferat al Prințesei Diana. Cum a apărut Ducesa de Sussex

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințesa Diana a fost una dintre femeile care au știut să pună amprenta în modă. Mereu simplă, dar cu articole vestimentare care au făcut istorie. La cea mai recentă apariție a sa, Meghan Markle a fost fotografiată cu accesoriul preferat al regretatei prințese. Cum a fost surprinsă Ducesa de Sussex?

Meghan Markle, surprinsă cu accesoriul preferat al Prințesei Diana / foto: arhiva Click!
Meghan Markle, surprinsă cu accesoriul preferat al Prințesei Diana / foto: arhiva Click!

Meghan Markle s-a îmbrăcat casual în timpul celei mai recente apariții publice ale sale. Ducesa de Sussex a optat pentru o cămașă albă, o pereche de blugi și balerini Channel, însă, ce a atras cu adevărat atenția a fost poșeta Dior, superba geantă a Prințesei Diana care a fost mediatizată în urmă cu zeci de ani.

Prințesa a fost un fan al modelului și l-a purtat în cadrul mai multor ocazii. Casa de modă a schimbat oficial numele genții în Lady Dior, ca un omagiu adus celei mai cunoscute admiratoare a genții, nimeni alta decât prințesa Diana. 

Cea mai iconică geantă a Prințesei Diana

Modelul de geantă preferat al Prințesei Diana / foto: colaj X/arhiva Click!
Modelul de geantă preferat al Prințesei Diana / foto: colaj X/arhiva Click!

Diana a fost văzută purtând acest model de geantă - cu care a făcut furori ori de câte ori a ales să o poarte, fiind una dintre piesele de rezistență - la Met Gala din 1996. La momentul respectiv, a avut, o apariție impecabilă: a ales să poarte o rochie din dantelă albastru marin și a purtat o versiune mică a genții Dior neagră, matlasată, din satin albastru. Ulterior, ea a optat chiar pentru o geantă personalizată în albastru marin pentru a se potrivi cu culoarea ochilor ei.

Meghan Markle a fost fotografiată cu celebra geantă Lady Dior, la ieșirea din restaurant italian Tre Lune din Montecito, duminică, unde a luat masa cu o prietenă, actrița Kimberly Williams-Paisley, potrivit marieclaire.com. Localul este favoritul celebrităților, printre care Kourtney Kardashian, Ellen DeGeneres sau Sofia Richie. Ducesa de Sussex a fost surpinsă pentru prima dată cu poșeta Lady Dior în 2021, la concertul Global Citizen din Central Park din New York.

De altfel, și regina Camilla a purtat o versiune roz a genții Lady Dior de două ori în această lună: la un meci de la Wimbledon și în timpul unei vizite oficială în Țara Galilor, conform sursei menționate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net