Kate Middleton, foc și pară pe Meghan Markle! Ce a deranjat-o pe Prințesa de Wales

#Casa Regală a Marii Britanii

Deși părea, la un moment dat, că au îngropat securea războiului și sunt dispuse să lase certurile în urmă și să meargă mai departe, între Kate Middleton și Meghan Markle nu va exista niciodată o relație de apropiere. Mai mult decât atât, se pare că, recent, Prințesa de Wales a fost deranjată de unele remarci făcute de către soția Prințul Harry cu privire la Prințesa Charlotte.

Kate Middelton, devastată după comentariile făcute de Meghan Markle / foto: arhiva Click!
Kate Middelton, devastată după comentariile făcute de Meghan Markle / foto: arhiva Click!

Cu toate că Meghan Markle a fost într-o poziție similară cu Kate Middleton, ambele căsătorindu-se cu membri din Familia Regală, se pare că între cele două nu va exista niciodată o apropiere. De altfel, primul conflict între ele a început încă de la pregătile pentru nunta Ducesei de Sussex cu Prințul Harry, în mai 2018.

La momentul respectiv, s-au contrazis din cauza rochiilor de domnișoară de onoare, Meghan afirmând ulterior că a plâns din cauza Prințesei de Wales. Însă, potrivit autorului Tom Bower, au fost vărsate lacrimi și din partea lui Kate, atunci când Meghan ar fi comparat-o pe Prințesa Charlotte cu fiica fostei sale prietene, Jessica Mulroney, Ivy.

„Ar fi trebuit să fie un sprijin”

Ea (Kate) a fost supărată de ceva, dar a păstrat asta și și-a cerut scuze. Și mi-a cumpărat flori. Cu câteva zile înainte de nuntă, a fost supărată de ceva legat de – da, problema era corectă – despre rochiile pe care le purtau fetele cu flori la nuntă și m-a făcut să plâng și mi-a rănit cu adevărat sentimentele. Și m-am gândit, în contextul a tot ceea ce se petrecea în acele zile din apropierea nunții, că nu are sens să nu faci doar orice făceau toți ceilalți. Ar fi trebuit să fie un sprijin, știind ce se întâmplă cu tatăl meu.

Nu a fost o confruntare și, de fapt, cred că este… Nu cred că este corect pentru ea să intre în detalii, pentru că și-a cerut scuze”, a povestit trei ani mai târziu Meghan Markle, în cadrul interviului cu Oprah Winfrey, conform tabloidului britanic Mirror.

De altfel, episodul este menționat și de către Prințul Harry  în memoriile sale, „Spare” („Rezervă” n.r). El și-a amintit cum Meghan a primit un mesaj de la Kate despre rochiile care trebuiau schimbate și a susținut că atunci când soția sa a răspuns, i-a spus cumnatei sale că croitorul lor, Ajay, se va îndrepta către Palatul Kensington.

„Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. A plâns când a probat-o acasă”, este mesajul scris de Prințesa de Wales, potrivit lui Harry. Ducele a scris că, la scurt timp după conversația celor două, și-a găsit soția acasă „pe podea” și „plângând”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net