Prințul William, lovitură imensă pentru fratele lui. Ce interdicție drastică a primit Harry

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Potrivit unor surse, există speculații că Prințul Harry nu ar mai avea posibilitatea să se întoarcă în Familia Regală a Marii Britanii, după ce fratele său i-a interzis acest lucru. 

William și Harry au o relație tensionată / foto: Shutterstock
William și Harry au o relație tensionată / foto: Shutterstock

Afirmația explozivă a fost făcută de expertul în familia regală britanică, Hilary Fordwich, care a declarat că moștenitorul tronului britanic adoptă o abordare simplă în această privință, conform informațiilor prezentate de Fox News.

„Se cunoaște că, în cadrul familiei, Prințul William a impus o interdicție absolută ca Harry să se întoarcă sub orice formă în fosta sa familie regală.

Dacă cineva va ceda, acela ar fi Regele Charles al III-lea, pe care, desigur, prințul William nu îl va contesta. Cu toate acestea, până astăzi, după lansarea „Spare” și serialul Netflix, precum și cu tot ce a spus și a făcut Harry, prințul William este cel care refuză categoric să vorbească cu fratele său”, a menționat Hilary Fordwich.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington, responsabil cu biroul Prințului de Wales, nu a răspuns imediat solicitării de comentarii din partea Fox News Digital.

Cum s-a putea întoarce Harry în familia regală

Declarația lui Fordwich a venit în contextul în care fostul majordom regal al regelui Charles, Grant Harrold, a sugerat că există o posibilitate pentru Prințul Harry de a fi reintegrat în familia regală, prin intermediul unei declarații publice în care să recunoască greșelile și să exprime regrete sincere legate de memoriile sale controversate, „Spare”.

„Singurul mod în care văd că acest lucru se poate întâmpla este printr-o declarație publică a lui Harry, în care să recunoască că a făcut o alegere proastă și că publicarea memoriilor a fost o greșeală”, a explicat Harrold într-un interviu pentru New York Post.

Totuși, Harrold a exprimat îndoieli cu privire la realizarea acestui scenariu, subliniind că unele familii nu pot repara niciodată rupturile, indiferent de intențiile sincere ale unei părți.

În contrast, Fordwich a subliniat că Prințul William este puțin probabil să-l ierte vreodată pe Harry pentru comentariile sale jignitoare și acțiunile controversate.

Ea a indicat că William este acum văzut și acceptat ca un lider responsabil al familiei regale, preluând rolul de conducător dur, în spiritul bunicului său, Prințul Philip, în timp ce regele, în vârstă de 75 de ani, ar putea fi mai dispus să inițieze discuții de reconciliere cu fiul său mai mic.

Harry are o relație tensionată cu familia sa

Harry, în vârstă de 39 de ani, care care nu are o relație bună cu familia sa a venit în grabă la Londra în februarie pentru o vizită scurtă, în urma diagnosticului regelui cu un tip de cancer nespecificat.

Prințul a avut puține întâlniri cu tatăl său de când a renunțat la atribuțiile regale în 2020 și s-a mutat în California alături de soția sa, Meghan Markle. Motivația lor pentru acest pas a fost invocarea unor presiuni mediatice insuportabile și a unor atitudini rasiste din partea presei britanice.

De atunci, Harry a detaliat în interviuri TV, într-un documentar și în memoriile sale controversate „Spare”, relația sa dificilă cu familia regală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net