Meghan Markle, impresionată de fiica ei, Lilibet. Ce i-a spus fetița la doar 2 ani?

În timpul vizitei din Nigeria, unde a fost împreună cu soțul ei, Prințul Harry, cu scopul promovării Jocurilor Invictus, un eveniment sportiv dedicat veteranilor de război răniți pe câmpurile de luptă, Meghan Markle a discutat, printre alte subiecte, și despre fiica ei, Lilibet, în vârstă de doi ani, mărturisind că a fost impresionată de o frază pe care micuța a rostit-o în fața ei.

Meghan Markle, impresionată de o frază rostită de fiica ei, Lilibet / foto: arhiva Click!
Meghan Markle, impresionată de o frază rostită de fiica ei, Lilibet / foto: arhiva Click!

Timp de 3 zile, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au aflat în Nigeria, cu scopul promovării Jocurilor Invictus. Fosta actriță a vizitat o școală din Abuja, capitala țării, unde, în timpul unui panel despre femeile aflate la conducere, a abordat tema maternității. Ducesa de Sussex a vorbit în fața studenților despre o întâmplare cu fiica ei care a impresionat-o.

După cum știm, Meghan Markle și Prințul Harry au împreună doi copii, un băiat de cinci ani, Archie, și o fiică, Lilibet, care va împlini trei ani în iunie. Lilibet a reușit să își impresioneze mama cu o frază interesantă.

Meghan Markle și-a amintit de un moment emoționant cu fiica sa, Lilibet

„Fiica noastră, Lili, este mult, mult mai mică decât voi băieți. Ea urmează să împlinească trei ani, iar în urmă cu câteva săptămâni, s-a uitat la mine și și-a văzut reflecția în ochii mei. Atunci mi-a spus «mama, mă văd în tine». Eu am interpretat cuvintele într-un mod diferit. M-am gândit că eu mă văd în ochii ei, iar ea în ai mei. În timp ce mă uit în această sală, mă văd în ochii tuturor”, le-a povestit studenților nigerieni Meghan Markle, relatează tabloidul britanic Daily Express.                 

Cât despre rolul de mamă, soția Prințului Harry a precizat că întotdeauna și-a dorit să aibă copii: „Am parte de echilibru. Să fiu mamă a fost un vis al meu. Suntem norocoși că avem doi copii frumoși, sănătoși, foarte vorbăreți și dulci. Îmi place să fiu mamă”, a adăugat Ducesa de Sussex.    

Meghan Markle și Prințul Harry s-au aflat în Nigeria pentru primul turneu oficial după ce au renunțat la Familia Regală. Ducesa de Sussex este dedicată familiei sale, de aceea a și insistat să se mute în California. Se pare că atribuțiile din Familia Regală o țineau departe de momentele personale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
pilot pixabay jpg
Louis Vuitton jpg
coriandru bun jpg
Plajă din Mamaia foto OPMCTA jpg
image png
oarasul interzis china pixabay jpg
image png
mașină  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net