De ce Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu-l vor vizita pe Regele Charles în viitorul apropiat

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry a renunțat la viața din Marea Britanie acum trei ani, când a luat decizia de a pleca peste Ocean alături de Meghan Markle. Cei doi și-au clădit o familie și au o casă de vis în SUA, iar în prezent Ducele de Sussex ajunge tot mai rar în UK. Cât despre Meghan Markle, ea a trecut ultima oară pe acolo în urmă cu un an, la funeraliile reginei Elisebeta. Iată care sunt planurile acestora pe viitor! 

De ce Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu-l vor vizita pe Regele Charles
De ce Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu-l vor vizita pe Regele Charles

De ce prințul Harry nu va ajunge în viitorul apropiat in Londra

Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu vor face prea curând o călătorie peste ocean pentru a vedea familia tatălui lor, potrivit unui expert, în ciuda interesului aparent al Prințului Harry de a-și cumpăra o casă în Marea Britanie, scrie okmagazine.ro.

Harry și Meghan Markle au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale în 2020, când s-au stabilit în Montecito, California, unde se străduiesc să-și croiască o viață independentă departe de regalitate.

Prințul Harry a vizitat, anul acesta, numai de câteva ori Marea Britanie

Cu toate acestea, rapoarte recente sugerează că Ducele de Sussex ar putea căuta o casă în UK. Harry a vizitat Marea Britanie numai de câteva ori în acest an, pentru audieri la tribunal, pentru încoronarea regelui și chiar luna trecută pentru WellChild Awards.

Însă Meghan Markle nu a mai călătorit în Marea Britanie de la funeraliile reginei Elisabeta, în urmă cu mai bine de un an, comentatorul regal Richard Fitzwilliams sugerând că este puțin probabil ca ea să își dorească o viață pentru ea sau pentru copiii ei în Regatul Unit.

El a declarat pentru Express.co.uk: „Pare puțin probabil ca Meghan să viziteze Marea Britanie în curând. Același lucru, oricum pe termen scurt, este valabil și pentru Prințul Archie și Prințesa Lilibet."

Unde se cazează prințul Harry când ajunge în Londra

 Cunoscutul jurnalist și comentator de divertisment Mark Boardman a precizat faptul că, la fiecare vizită la Londra, Harry se cazează în hoteluri pentru a evita aparițiile publice. „Se pare că s-a îndepărtat de prietenii săi de la facultate. El nu are o reședință permanentă în Marea Britanie. În timpul vizitelor în Londra, locuiește în hoteluri și evită aparițiile publice. Fără îndoială, tânjește după prietenii lui vechi”, a declarat Mark, pentru OKmagazine.ro.

image
image
image
image
image
image
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
bani aeroport bagaj jpg
spre rimetea   levi bagy photography jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Mt Wycheproof jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net