Prințul Harry și Meghan Markle, deposedați de titlurile regale? „Vor continua să călătorească prin lume de parcă ar fi regali”

În urmă cu două săptămâni, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost pentru trei zile în Nigeria, cu scopul promovării Jocurilor Invictus. Cei doi au stat pe scaune pe care scria „Duce” și „Ducesă”, fiind extrem de încântați că titlul lor regal era vizibil. Însă, se pare că multe persoane sunt de părere că soții Sussex ar trebui să rămână fără statutul lor regal, iar actualul rege și viitorul monarh britanic au luat în calcul acest lucru.

Mulți cred că Prințul Harry și Meghan Markle ar trebui lipsiți de titlurile regale
Mulți cred că Prințul Harry și Meghan Markle ar trebui lipsiți de titlurile regale

Cu două săptămâni în urmă, timp de 3 zile, Prințul Harry și Meghan Markle s-au aflat în Nigeria, cu scopul promovării Jocurilor Invictus, un eveniment sportiv dedicat veteranilor de război răniți pe câmpurile de luptă. Cei doi au stat pe scaune pe care scria „Duce” și „Ducesă” și au fost absolut încântați că titlul lor regal era vizibil pentru toată lumea. Nu puțină lume s-a gândit că Prințul Harry și Meghan Markle nu ar trebui să își păstrează statutul, mai ales că după ce au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în SUA, au renunțat la responsabilitățile regale și, mai mult, au criticat în public Familia Regală britanică.

„Ultimul lucru pe care și-l doresc e să le dea regalilor rătăcitori încă un motiv de-a se plânge”

Palatul a primit tot felul de cereri pentru ca cei doi duci să rămână fără titlurile regale și se pare că și actualul rege și viitorul monarh britanic au luat în calcul acest lucru. Regele Charles și Prințul William au purtat discuții „îndelungi” despre acest subiect delicat.

„Charles și William au avut discuții îndelungi despre înlăturarea titlurilor regale Ducilor de Sussex, însă sunt îngroziți că asemenea decizie se poate întoarce împotriva lor, lucru care ar face situația mai gravă decât acum. Ultimul lucru pe care și-l doresc e să le dea regalilor rătăcitori încă un motiv de-a se plânge. William și tatăl lui știu că, chiar și fără titlurile lor regale, Meghan și Harry vor continua să călătorească prin lume de parcă ar fi regali și multă lume i-ar primi cu brațele deschise”,  a declarat expertul și autorul regal Tom Quinn, pentru tabloidul britanic Mirror.

În 2020, când Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolurile lor de membri seniori ai Familiei Regale, și-au păstrat titlurile de Duce și Ducesă de Sussex, dar nu li se mai poate adresa nimeni cu „Majestatea Sa”. Cei doi și-au întărit legătura cu Familia Regală în acest an, când și-au lansat site-ul „Sussex.com”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
gradina freepik jpg
image png
delta dunarii foto AMDTDD jpeg
image png
ceausescu congres jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net