Caz șocant în Nigeria! O femeie însărcinată a fost arestată după ce a criticat o marcă de bulion

Un caz șocant a lăsat întreaga lume fără cuvinte. O femeie însărcinată din Nigeria poate ajunge în spatele gratiilor vreme de 7 ani, din cauza unei postări pe rețelele de socializare. Aceasta a criticat conținutul ridicat de zahăr dintr-o marcă de bulion de roșii.

Okoli poate petrece ani în spatele gratiilor / foto: Facebook
Okoli poate petrece ani în spatele gratiilor / foto: Facebook

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, Chioma Okoli, în vârstă de numai 39 de ani, are deja trei copii, iar acum este însărcinată cu cel de-al patrulea. Din păcate, ea a fost arestată de către autorități și riscă să petreacă ani buni în închisoare, din cauză că a criticat conținutul de zahăr dintr-o marcă locală de bulion.

Chioma Okoli riscă să petreacă între 3 și 7 ani în spatele gratiilor, deoarece autoritățile din Nigeria spun că postarea făcută de ea pe Internet încalcă legea privind criminalitatea cibernetică din Lagos. În postarea ei, femeia scria că bulionul de la marca locală Frisco Foods este prea dulce.

Caz șocant în Nigeria

„Am fost ieri la Tin Tomatoes, să cumpăr sosul pe care îl folosesc pentru tocană, dar nu l-am găsit, așa că m-am hotărât să îl cumpăr pe aceasta. Când l-am deschis, am decis să gust! Este prea mult zahăr”, a scris, conform sursei citate, femeia pe Facebook. Din păcate, de la această postare s-a iscat tot scandalul.

La numai o săptămână după ce a făcut această postare, Chioma Okoli a fost arestată în timp ce se afla la biserică, de către un polițist îmbrăcat în civil. A doua zi, ea a fost eliberată pe cauțiune, însă numai dacă își va cere scuze pentru postarea făcută. Avocatul ei a declarat că femeia a făcut doar acest lucru sub constrângere.

Autoritățile spun că Okoli a folosit postarea pentru a a instiga oamenii împotriva produsului. În cazul în care va fi găsită vinovată, ea poate primi o pedeapsă maximă de trei ani de închisoare, cât și o amendă de 5.000 de dolari. În plus, autoritățile mai spun că ar fi conspirat alături de alte două persoane, dorind să instige cumpărătorii împotriva mărcii. La această acuzație, pedeapsa pe care o poate primi femeia este de maxim 7 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net