Cum s-a transformat în ultima vreme relația dintre Kate Middleton și Prințul William: „Este sensibil”

Cum s-a schimbat relația dintre Kate Middleton și Prințul William în cei 13 ani de căsătorie? Cei doi se cunosc încă din facultate și au fost, înainte de toate, buni prieteni. Acum, însă, familia lor este grav încercată.

Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William după 13 ani de la nuntă / foto: arhiva
Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William după 13 ani de la nuntă / foto: arhiva

Schimbările din căsnicia Prințului William cu Kate Middleton

Kate Middleton și Prințul William au o poveste de dragoste demnă de basme. Ea îl admira încă din liceu, iar soarta i-a adus împreună la facultate, unde au început relația care, în primii ani, a mai scârțâit.

În 2010, prințul și-a făcut curaj și a cerut-o de soție, iar în 2011 s-au căsătorit cu mare fast. De atunci, au devenit părinți de trei ori, avându-i pe George, Charlotte și Louis.

În ultima perioadă, cuplul regal a fost grav încercat. Cearta cu Harry și Meghan Markle, moartea Reginei și alte adversități recente le-au pus la încercare relația.

De asemenea, Kate Middleton și Regele Charles se luptă cu cancerul, iar William trebuie să le fie alături. Comentatoarea regală Ingrid Seward consideră că Prințesa Diana ar fi mândră de felul în care fiul său gestionează situația.

„A fost unul dintre cei mai dificili doi ani din viața Prinţului William. William este sensibil, îi place structura și are perseverență. El nu renunţă ușor. Relația sa cu fratele Harry l-a supărat mai mult decât ar vrea să recunoască.

Dar i s-a părut mai uşor să taie legăturile decât să se lase supărat încontinuu. Viața lui cu Kate îi oferă siguranța, dragostea și prietenia de care are nevoie. El nu se gândește la pierderea mamei sale, dar știe că sentimentul de durere nu va dispărea niciodată complet”, a declarat Ingrid Seward pentru Mirror.

Latura umană a lui Kate Middleton și Prințul William

Toate întâmplările nefericite și-au pus amprenta asupra cuplului regal și au produs schimbări. Kate Middleton și Prințul William arată acum publicului și o parte mai umană a lor, dincolo de imaginea familiei perfecte.

De Ziua Tatălui, Kate a făcut publică o fotografie în care William își ține în brațe copiii și privesc spre mare. Postarea a venit la pachet cu un mesaj din partea copiilor: „Te iubim, tată. La mulţi ani de Ziua Tatălui G, C & L”.

Câteva zile mai târziu, când William a împlinit 42 de ani, o altă imagine a atras atenția. Prințul și cei mici sar de pe o dună de nisip, însoțiți de un text emoționant: „La mulţi ani, tată, te iubim cu toții atât de mult! Cx”, a scris Prințesa Kate.

Tessa Dunlop, expertă şi istorică, consideră că imaginea demonstrează progresele făcute de familie în ultimele luni și schimbarea majoră suferită de Kate Middleton și Prințul William.

„Este fresh, este afectuoasă și este plină de distracție. Postată pe conturile de social media ale cuplului, această fotografie veselă arată cât de departe a ajuns familia în ultimele luni. Dragostea și încrederea copiilor este încadrată în cadru – un salt de credință alături de tatăl lor. Prințesa dublează acest sentiment prin mesajele sale fără echivoc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net