Prințul William împlinește 42 de ani. Omagiul adus de cei trei copii ai săi. FOTO

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul William își celebrează cei 42 de ani ai vieții sale, iar această zi a fost una specială atât pentru el, cât și pentru membrii familiei sale. Ce omagiu a primit prințul de Wales din partea copiilor și a soției. 

Prințul William / foto: Arhiva Click!
Prințul William / foto: Arhiva Click!

Cu ocazia zilei de naștere a prințului moștenitor, în social media a apărut o imagine care i-a emoționat pe internauți. În ea apare William alături de cei trei copii ai săi, într-o ipostază savuroasă. 

Prințul William celebrează 42 de ani 

Conform informațiilor puse la dispoziție de BBC, imaginea cu pricina a fost publicată cu ocazia aniversării prințului de Wales. Fotografia îl înfățișează pe prinț sărind peste un smoc de iarbă împreună cu cei trei copii ai săi: George, Louis și Charlotte. 

Aceasta a fost făcută pe o plajă din Norfolk, la începutul acestei luni, când familia regală a participat la ceremonia anuală Trooping the Color, prin care a fost sărbătorită ziua oficială de naștere a Regelui Charles.

Acest eveniment a marcat și prima apariție a prințesei Kate în spațiul public, la mult timp după ce s-a aflat de boala acesteia. 

Prințul William alături de cei trei copii ai săi
Prințul William alături de cei trei copii ai săi

Kate Middleton: „Există zile bune și zile proaste”

Kate Middleton a anunțat public că are cancer la două luni distanță după ce a aflat cruntul diagnostic. Prințesa de Wales a transmis zilele trecute un mesaj pe Instagram, prin intermediul căruia a anunțat că starea sa de sănătate se îmbunătățește și că este profund recunoascătoare pentru toate mesajele de susținere primite în ultima perioadă. 

  „Am fost uimită de toate mesajele amabile de susținere și încurajare din ultimele două luni. Chiar a făcut diferența pentru mine și William și ne-a ajutat pe amândoi să trecem în unele dintre momentele mai grele. Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi corpului tău și să te odihnești. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum de asta. Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de școală, să petrec timpul personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă”, a scris Kate Middleton pe pagina de Instagram Prince and Princess of Wales.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
hibrid heleniu1 jpg
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net