Kate Middleton, a doua apariție publică de când a anunțat că suferă de cancer. La ce eveniment important va fi prezentă duminică, 14 iulie 2024

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prinţesa Kate va asista duminică, 14 iulie, la finala masculină a turneului de tenis de la Wimbledon, a anunţat Palatul Kensington într-un comunicat citat de AFP. Aceasta va fi prima apariţie publică a prinţesei de Wales după diagnosticul de cancer şi după operaţia abdominală suferită în ianuarie. 

Prinţesa de Walles Foto: Getty Images
Prinţesa de Walles Foto: Getty Images

Prințesa Kate va asista la finala de simplu masculin de la Wimbledon

Prinţesa de Walles, soţia moştenitorului tronului britanic William, „va asista la finala de simplu masculin a Campionatelor de la Wimbledon, duminică 14 iulie”, se arată în comunicat, potrivit Agerpres. După mai multe luni de absenţă din spaţiul public, Kate a revenit la îndatoririle publice în iunie, la „Trooping the Colour”, parada militară anuală care marchează oficial ziua de naştere a lui Charles, şi a declarat că speră să participe şi la alte evenimente pe parcursul verii. „Fac progrese, dar după cum ştie oricine trece prin chimioterapie, există zile bune şi zile rele”, a spus ea într-un mesaj personal scris înainte de apariţia de luna trecută.

Kate a anunțat că tratamentul este în desfășurare

„Tratamentul meu este în desfăşurare şi va mai dura câteva luni”, a spus prinţesa. Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii specifice despre tipul de cancer sau despre starea ei de sănătate, în afară de a spune că tratamentul a început în februarie.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a urmat şi el un tratament pentru cancer. El a revenit la îndatoririle publice în aprilie şi rămâne destul de ocupat, deşi angajamentele din agenda sa sunt limitate pentru a minimiza riscurile pentru recuperarea sa.

Djokovic îl va înfrunta în ultimul act pe spaniolul Carlos Alcaraz

Sârbul Novak Djokovic îl va înfrunta în ultimul act pe spaniolul Carlos Alcaraz, într-o reeditare a finalei de anul trecut, când s-a impus ibericul. În finala feminină, programată sâmbătă, se vor întâlni cehoaica Barbora Krejcikova şi italianca Jasmine Paolini. La rândul său, prinţul William al Marii Britanii şi-a anunţat prezenţa la finala Campionatului European de fotbal - EURO 2024, care va avea loc duminică la Berlin, între echipele Spaniei şi Angliei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net