Casa secretă în care ar fi locuit Prințul Harry și Meghan Markle. Proprietatea a fost evaluată la peste 2,5 milioane de lire sterline

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Despre Harry și Meghan Markle se spune că ar fi avut o casă secretă în Marea Britanie, care valorează o adevărată avere. Cei doi au locuit în vila respectivă pe tot parcursul renovărilor de la casa istorică Frogmore Cottage.

Meghan Markle și Prințul Harry / Sursă foto: Getty Images
Meghan Markle și Prințul Harry / Sursă foto: Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi locuit într-o casă care valorează peste 2,5 milioane de lire sterline

După ce au spus „Da” în fața altarului, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Windsor, la casa Frogmore Cottage proaspăt renovată. În timp ce așteptau ca locuința să fie recondiționată, soții Sussex ar fi locuit în vila din Oxfordshire, ce se spune că ar valora peste 2,5 milioane de lire sterline, conform unei evaluări din 2018.

Casa este alcătuită din 3 construcții, respectiv locuința propriu zisă cu 4 dormitoare, o cabană separată cu 2 dormitoare pentru oaspeți și inclusiv un hambar cu 2 bucătării.

O persoană apropiată cuplului regal din Marea Britanie a dezvăluit că cei doi aveau o pasiune pentru a-și plimba câinii în proprietate și le plăcea să se distreze împreună cu prietenii. Tot acolo, Meghan Markle și Prințul Harry i-au invitat pe George și Amal Clooney.

„Le plăcea să își plimbe câinii acolo și să își distreze prietenii în deplină singurătate”, a declarat un prieten al celor doi.

„Li s-a cerut să părăsească reședința”

Casa Frogmore Cottage a fost primită de la Regina Elisabeta, iar ulterior soții Sussex au fost evacuați din locuință. În 2020, aceștia au părăsit proprietatea din Windsor și au plecat din Marea Britanie în anul 2020, mutându-se în Statele Unite. Mai mult, la acea vreme, ei renunțaseră și la funcțiile de seniori ai familiei regale.

Despre Frogmore Cottage, Prințul Harry a scris și un text memorabil, în urma căruia a fost nevoit să părăsească definitiv locuința împreună cu soția sa, Meghan Markle.

„Putem confirma că Ducelui și Ducesei de Sussex li s-a cerut să părăsească reședința lor de la Frogmore Cottage”, a transmis o persoană apropiată Prințului Harry și Ducesei de Sussex.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net