Kate Middleton, în pericol? Motivul real pentru care a absentat de la Jocurile Olimpice de la Paris

#Casa Regală a Marii Britanii

Jocurile Olimpice de la Paris continuă să își desfășoare activitatea. Încă din primele zile, au existat curiozități legate de apariția prințesei Kate Middleton la Paris. Care a fost motivul pentru care nu s-a prezentat și ce boală risca să dezvolte. 

Kate Middleton / foto: Gettyimages
Kate Middleton / foto: Gettyimages

Cea de-a XXXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară a început pe data de 26 iulie, cu o ceremonie de deschidere de-a dreptul spectaculoasă. Impresionant nu este doar numărul participanților, ci și al vedetelor și personalităților care au și-au făcut apariția. 

Prințesa Kate, absentă de la Jocurile Olimpice de la Paris

Prințesa Anne și Sophie, Ducesa de Edinburgh au reprezentat familia regală britanică la Jocurile Olimpice din 2024, însă mulți se așteptau să o vadă și pe Kate Middleton în tribune. Mai ales că au existat speculații conform cărora ea și Prințul William ar fi urmat să-și facă simțită prezența la Paris. 

Din păcate, acest lucru nu s-a putut întâmpla, iar presa internațională a speculată această întreagă situație.  Cu toate că apropiații Palatului Kensington declarau că prințesa și-ar dori să fie prezentă, nu a existat nicio confirmare în acest sens. 

Mai mult, Phil Dampier, unul dintre biografii familiei regale, declara faptul că decizia a fost luată în funcție de recomandările medicilor prințesei. 

„lui Kate i-ar plăcea să meargă la Paris cu William pentru a urmări unele evenimente, dar dacă va face sau nu asta va depinde de sfatul medicilor ei.”

„A fost grozav să o vedem la Trooping the Colour și la Wimbledon, dar nu trebuie să facă prea mult prea curând, din cauza diagnosticului ei de cancer.

Este încă în curs de recuperare, așa că trebuie să fie atentă.”, și-a continuat declarația biograful, conform revistei Fabulous.

Covidul, un real pericol pentru Kate Middleton

Pericolul la care putea fi expusă Kate Middleton are legătură cu apariția celor mai recente cazuri de covid. Conform informațiilor oferit de organizatori, au fost confirmate până acum 40 de cazuri cu sportivi infectați, printre care și un înotător român, Vlad Stancu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
inundatii (4) jpeg
1 student din 3 renunţă la facultate pentru că a ales greșit jpg
avion pexels jpg
image png
image png
executie ceausescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net