Muștele enervante nu-ți mai dau pace? Iată cea mai tare metodă pentru a scăpa de ele. Ai nevoie doar de două lucruri banale

Ultima actualizare:

Cea mai rapidă și mai ușoară metodă de a scăpa de muște: pungile de plastic curate, umplute cu apă. Acestea sunt un adevărat repelant împotriva muștelor. Totodată, oțetul, busuiocul și uleiul esențial de lavandă sunt alte trucuri la care poți apela cu încredere dacă-ți dorești să păstrezi la distanță de casa ta aceste insecte enervante.

Pungile umplute cu apă te pot ajuta să scapi de muște. Foto: Click.
Pungile umplute cu apă te pot ajuta să scapi de muște. Foto: Click.

Pungi umplute cu apă

Așadar, cum să scapi de muște folosind doar două lucruri banale? Practic, ai nevoie de pungi și de apă. Cu siguranță, pungile umplute cu apă te vor ajuta să scapi de muște. Iată ce trebuie să faceți în acest sens: să umpleți o pungă cu 3.4 din volumul ei cu apă și să o legați pentru a împiedica scurgerea lichidului. Așezați punga în exteriorul casei, lângă ferestre și uși. Acest truc natural este grozav pentru că apa din interiorul pungii reflectă lumina soarelui asemănător unei prisme. Acest efect optic irită insectele și acestea îl evită. 

Oțetul alungă aceste insecte

De asemenea, și mirosul de oțet alungă muștele. Puteți să aplicați oțet ori de câte ori doriți, Vă sfătuim să umpleți o sticlă d pulverizare cu oțet și să curățați din când în când masa, ferestrele, ușile, doar cu el.  

Și busuiocul vă poate scăpa de muște

În plus, și busuiocul va ține departe muștele de casa ta. Proprietățile busuiocului au anumite efecte interesante care se pot dovedi de mare ajutor atunci când te confrunți cu o invazie de muște. Busuiocul are un miros insuportabil pentru insecte. Când îl simt, acestea pleacă imediat. Ce trebuie să faci? Cel mai ușor este să plantezi busuioc într-un ghiveci sau în grădină. Poți, de asemenea, să prepari un ceai din frunzele acestei plante medicinale și să îl pulverizezi direct pe muște.

Ulei esențial de lavandă

Mai poți încerca, dacă vrei să scapi de enervantele muște, uleiul esențial de lavandă. Acesta are un miros pătrunzător care relaxează oamenii, dar alungă insectele. Deși este folosit de obicei în terapiile alternative împotriva stresului și a anxietății, poți profita de beneficiile sale și pentru a scăpa de muștele care ți-au invadat casa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net