Garsoniera de 11 mp din Cluj, scoasă la vânzare. Prețul este foarte piperat

Ultima actualizare:

Garsoniera de 11 metri din Cluj-Napoca, care a devenit virală pe rețelele de socializare, a fost scoasă la vânzare, iar metrul pătrat este cu mult mai scump decât s-ar fi așteptat.

Garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare
Garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare

Garsoniera de 11 metri pătrați, care a devenit celebră pe rețelele de socializare, a fost scoasă la vânzare de către proprietar, iar prețul este unul surprinzător. 

Profitând de faima pe care a dobândit-o locuința de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, proprietarul a simțit că este un motiv excelent de a o scoate la vânzare la prețul de 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat.

 Prețul este unul destul de piperat, având în vedere spațiul extrem de mic. Chiar dacă garsoniera de 11 metri pătrați este amplasată într-o zonă destul de bună a Clujului, Cartierul Gheorgheni. 

"Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil", se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare.

Garsoniera de 11 metri pătrați a ajuns vedeta imobiliarelor

Garsoniera de 11 metri pătrați este situată la etajul 4 din 4 și în urma anunțului de închiriere de pe rețelele de socializare, locuința devenit extrem de mediatizată. 

Inițial, proprietarul a oferit spre închiriere garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, cartierul Gheorgheni, iar imaginile au atras un val de ironii din partea internauților care au făcut glume savuroase. Această publicitate negativă a contribuit masiv la creșterea popularității garsonierei, iar proprietarul reușit să o închirieze în cel mai scurt timp la prețul de 180 de euro. 

Chiar și faimosul volgger Mircea Bravo a documentat cum ar fi pentru cineva să locuiască în garsoniera de 11 metri pătrați. 

Mircea Bravo este cunoscut pentru experiențele sale zone imobiliare inedite, cum ar fi garsoniera în care Dani Oțil s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Bravo a ajuns și în locuința de 11 metri pătrați și a apreciat faptul că este mobilată foartre estetic, spre deosebire de alte apartamente sau garsoniere din Cluj-Napoca.

Mircea Bravo a făcut inventarul minusculei locuinței și a găsit desigur canapeaua galbenă, o măsuță de cafea, mobila de bucătărie, un frigider pentru o persoană, cuptor electric, un televizor mic și un dulap.

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net