Garsoniera de 11 mp din Cluj, scoasă la vânzare. Prețul este foarte piperat

Garsoniera de 11 metri din Cluj-Napoca, care a devenit virală pe rețelele de socializare, a fost scoasă la vânzare, iar metrul pătrat este cu mult mai scump decât s-ar fi așteptat.

Garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare
Garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare

Garsoniera de 11 metri pătrați, care a devenit celebră pe rețelele de socializare, a fost scoasă la vânzare de către proprietar, iar prețul este unul surprinzător. 

Profitând de faima pe care a dobândit-o locuința de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, proprietarul a simțit că este un motiv excelent de a o scoate la vânzare la prețul de 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat.

 Prețul este unul destul de piperat, având în vedere spațiul extrem de mic. Chiar dacă garsoniera de 11 metri pătrați este amplasată într-o zonă destul de bună a Clujului, Cartierul Gheorgheni. 

"Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil", se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare.

Garsoniera de 11 metri pătrați a ajuns vedeta imobiliarelor

Garsoniera de 11 metri pătrați este situată la etajul 4 din 4 și în urma anunțului de închiriere de pe rețelele de socializare, locuința devenit extrem de mediatizată. 

Inițial, proprietarul a oferit spre închiriere garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, cartierul Gheorgheni, iar imaginile au atras un val de ironii din partea internauților care au făcut glume savuroase. Această publicitate negativă a contribuit masiv la creșterea popularității garsonierei, iar proprietarul reușit să o închirieze în cel mai scurt timp la prețul de 180 de euro. 

Chiar și faimosul volgger Mircea Bravo a documentat cum ar fi pentru cineva să locuiască în garsoniera de 11 metri pătrați. 

Mircea Bravo este cunoscut pentru experiențele sale zone imobiliare inedite, cum ar fi garsoniera în care Dani Oțil s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Bravo a ajuns și în locuința de 11 metri pătrați și a apreciat faptul că este mobilată foartre estetic, spre deosebire de alte apartamente sau garsoniere din Cluj-Napoca.

Mircea Bravo a făcut inventarul minusculei locuinței și a găsit desigur canapeaua galbenă, o măsuță de cafea, mobila de bucătărie, un frigider pentru o persoană, cuptor electric, un televizor mic și un dulap.

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

FotoJet (1) jpg
FotoJet (2) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
theo rose
primar longeviv jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg
FotoJet (1) jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
primar longeviv jpg