Noua capcană pentru românii care merg în concediu în Bulgaria: „Au mai fost oprite și alte mașini de România”

Ultima actualizare:

Indiferent dacă am observat asta personal, sau doar am citit despre acest subiect prin presă, probabil că cei mai mulți dintre noi știu deja că prețul unei vacanțe a explodat de-a dreptul în această vară. Turiștii au fost nevoiți să plătească sume din ce în ce mai mari, fie pentru cazare, sau la restaurantele la care au mers. Iar cum sezonul estival se apropie de final, cursa pentru profit este mai intensă ca oricând.

Românca a primit amendă din cauza datei greșite
Românca a primit amendă din cauza datei greșite

Poate că am observat asta pe propria piele, sau doar am citit despre acest subiect prin presă. Indiferent de modul în care am ajuns la curent cu această situație, probabil că cei mai mulți dintre noi știu deja că prețul unei vacanțe, atât în țară cât și dincolo de hotare, a explodat, în această vară. Turiștii au fost nevoiți să plătească sume din ce în ce mai mari, fie pentru cazare, sau la restaurantele la care au mers. Iar cum sezonul estival se apropie de final, cursa pentru profit este mai intensă ca oricând.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevărul.ro, cel mai recent „truc” vine din Bulgaria, iar o româncă avertizează toți turiștii care tranzitează această țară să aibă grijă. Se pare că autoritățile i-au vândut vinieta cu perioada de valabilitate greșită, iar femeia a fost nevoită să plătească amendă.

Noi probleme pentru turiștii români în Bulgaria

„În intervalul 11-15.08.2023 am tranzitat Bulgaria către Istanbul cu ieșire din România pe la Ruse. Cumpărat vinieta pe 11.08 la Ruse din parcarea de unde cumpără toată lumea, din rond. La un control al poliției bulgare în apropiere de Veliko Tarnovo (fiind din nou în tranzit prin Bulgaria, de dată această spre Grecia) am constatat că pe bon a fost trecut un alt interval de valabilitate, altul decât săptămâna 11-17.08.2023 (pe bon perioada de valabilitate este 21-28.08.2023 - se vede foarte vag în acest moment).

Bineînțeles că am primit amendă. Norocul nostru a fost că am putut demonstra cu bonul achitat că am cumpărat-o pe 11 august, astfel am fi luat o amendă mult mai mare. Lângă noi au mai fost oprite și alte mașini de România cu aceeași problemă, similară. Vinieta plătită, perioada de valabilitate alta decât cea care ar fi trebuit să fie”, a scris femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
tiff cluj gala deschidere
image
actualitate.net
image
actualitate.net