Informații cutremurătoare despre „cursurile” lui Andrew Tate. Pentru ce sumă uriașă oferea „diplomă de pește”

Ultima actualizare:

O investigație BBC scoate la lumină noi informații tulburătoare legate de Andrew Tate. Acesta se folosea de faima sa pentru a vinde bărbaților din întreaga lume metode de abuz împotriva femeilor, în schimbul a mii de dolari. Se pare că Tate și „studenții” săi au făcut zeci de victime, doar în perioada 2019-2020.

În acest moment, Tate nu se mai află în arest la domiciliu
În acest moment, Tate nu se mai află în arest la domiciliu

O investigație BBC scoate la lumină noi informații tulburătoare legate de Andrew Tate și acțiunile sale. Se pare că influencerul se folosea de faima sa din mediul online pentru a vinde bărbaților din întreaga lume metode de abuz împotriva femeilor, în schimbul a mii de dolari. Conform anchetei BBC, Tate și „studenții” săi au făcut zeci de victime, doar în perioada 2019-2020.

Mai precis, ar fi vorba despre un grup numit „War Room”, ce activa pe Telegram (o aplicație de comunicații similară cu WhatsApp), la care bărbați de pe întreg globul se puteau abona în schimbul a 8.000 de dolari. Se pare că organizatorii grupului, numiți „generali” ofereau instrucțiuni pentru racolarea femeilor pentru a fi forțate să lucreze în domeniul sexului online.

Aceste instrucțiuni erau numite de către membrii grupului drept „condiționări pavloviene”, spunând că „așa se dresează câinii”. Se pare că aceștia chiar forțau femeile să își tatueze inițiale ale membrilor grupului pe corp.

Dezvăluiri șocante despre Andrew Tate

Conform anchetei celor de la BBC, grupul „War Room” oferea bărbaților abonați un curs numit „PhD”, acronim ce venea de la „Pimpin' Hoes Degree” (în traducere, „diplomă pentru a fi pește de prostituată”). Cei de la BBC au avut acces la aproximativ 12.000 de pagini de mesaje de pe Telegram, toate din perioada 2019-2020, perioadă în care membrii acestei grupări au făcut 45 de victime.

Andrew Tate (36 de ani) a negat acuzațiile aduse, însă mesajele de pe Telegram arată clar că „generalii” săi încurajau violența împotriva femeilor, cât și diferite metode de abuz psihologic, menite de a izola femeile de rudele și prietenii lor, pentru a putea fi racolate mai ușor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
pestera vantului jpg
supermarket 949913 1280 jpg
adolescent supravietuire alunecare 120m jpg
MAE
image
actualitate.net
image
actualitate.net