Frații Tate, aroganțe la adresa autorităților! Andrew și-a cumpărat un bolid de 300.000 de euro

Ultima actualizare:

Închisoarea și confiscările autorităților nu le-au efectat bugetul fraților Andrew (36 de ani) și Tristan (35 de ani) Tate. Pe rețelele de socializare, Andrew Tate a postat cum I se livrează un super bolid sport Maclaren mov care costă potrivit specialiștilor în jur de 330.000 de euro. 

Noua mașină a lui Andrew Tate, un bolid sport Maclaren
Mașina de 300000 de euro primită pe 4 august de Andrew Tate.Captură https://twitter.com/Cobratate

Lăsați fără 15 mașini de lux, printre care se numără automobile ale unor mărci celebre printre care Rolls Royce, Porsche, Ferrari, Lamborghini sau Aston Martin, cei doi nu s-au sinchisit. Cei doi și-au făcut chiar vineri, 4 august, un nou cadou pe patru roți, de lux.  

Andrew și Tristan Tate
Andrew și Tristan Tate au declarat că vor fi absolviți de toate acuzațiile. Foto: Inquam Photos

Aroganța fraților Tate după ce autoritățile le-au confiscat averea 

În urmă cu 3 zile, Curtea de Apel București dat o sentință îndelung așteptată de frații Tate. Instanța a înlocuit măsura arestului la domiciliu cu controlul judiciar în dosarul în care cei doi sunt judecaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Astfel, cei doi vor putea ieși din casă, cu respectarea mai multor condiții. 

Bucuros, cel mai mare dintre frații Tate, Andrew, a postat pe rețelele de socializare, cum I se livrează un super bolid sport Maclaren mov, care costă potrivit specialiștilor în jur de 330.000 de euro.  

Ce fac acum cei doi frați Tate 

Cei doi frați cu cetățenie britanică trăiesc în vila din zona Pipera și au un nou regim juridic prin sentința Curții de Apel București. Astfel, frații Tate și cele două complice românce ale acestora au fost eliberați vineri din arestul la domiciliu și se află acum sub control judiciar. 

Cei patru nu vor putea părăsi România sau călători în unele părți ale țării, dar pot părăsi domiciliul și călători în București și Ilfov. Decizia este valabilă în perioada 4 august-2 octombrie.  

Acuzațiile formulate la adresa celor doi frați Tate  

Andrew și Tristan au fost reținuți pe 29 decembrie anul trecut de procurorii DIICOT pentru mai multe infracțiuni: constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată, instigare la lovire și lovire.  

„În cauză s-a reţinut că, la începutul anului 2021, 4 suspecţi (doi cetăţeni britanici şi doi cetăţeni români) au constituit un grup infracţional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar şi al altor state, precum Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie, a infracţiunii de trafic de persoane. 

Persoanele vătămate au fost recrutate de cetăţenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenţia de a întemeia o relaţie de căsătorie/concubinaj şi existenţa unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy). 

Acestea au fost ulterior transportate şi adăpostite în imobile din judeţul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violenţă fizică şi constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul şi invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii şi difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter şi prin supunerea la executarea unei munci, în mod forţat, în scopul obţinerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obţinute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori. 

Până în prezent au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracţional organizat. Cu privire la infracţiunea de viol s-a reţinut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violenţe fizice şi presiuni psihologice să întreţină relaţii sexuale” este potrivit spotmedia.ro, rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT când I-au trimis în judecată pe cei doi frați 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net