Fraţii Tate au fost trimişi în judecată. Câți ani pot petrece în închisoare

13 ani. Atât pot petrece în spatele gratiilor fraţii Andrew (36 de ani) şi Tristan Tate (34 de ani) dacă judecătorii îi vor găsi vinovaţi de acuzaţiile procurorilor DIICOT care i-au trimis ieri în judecată. Cei doi vor trebui să se apere la tribunal de acuzaţii precum constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată şi viol în formă continuată. 

Fraţii Tate, la audierea  din luna mai, pentru ridicarea  arestului la domiciliu. FOTO: EPA
Fraţii Tate, la audierea din luna mai, pentru ridicarea arestului la domiciliu. FOTO: EPA

Dosarul fraților Tate, plin de infracțiuni grave

Procurorii DIICOT au anunţat ieri că au dispus trimiterea în judecată alături de cei doi fraţi şi a celor două presupuse complice: Georgiana Naghel şi Luana Radu. Dosarul în care cei patru vor fi judecaţi, la Tribunalul Bucureşti, vizează infracţiuni grave. Acestea variază de la constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată la viol în formă continuată, de la acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice la instigare la lovire sau alte violenţe şi lovire sau alte violenţe.

Deşi cei patru au susţinut că la dosar nu există decât două declaraţii împotriva lor, ale unei tinere din Moldova şi ale unei românce din SUA, adevărul e cu totul altul. Procurorii DIICOT spun că nu mai puţin de şapte femei au dat declaraţii împotriva celor patru în anchetă în timpul urmăririi penale şi au devenit părţi vătămate. Trei dintre aceste fete s-au constituit părţi civile în dosarul trimis spre judecare.  

Procurorii DIICOT au cerut confiscarea tuturor bunurilor aflate pe numele celor patru inculpaţi: 15 terenuri şi clădiri din Ilfov, Prahova şi Braşov, 15 autoturisme de lux, 14 ceasuri de lux, 2 lingouri şi o medalie, 4 societăţi comerciale. Acelaşi lucru s-a cerut şi pentru sumele de bani găsite la suspecţi: 86.580 lei, 52.650 euro, 17.430 USD şi 10.370 lire sterline şi criptomonede de circa 400.000 de dolari. DIICOT vrea să recupereze şi banii cheltuiţi cu ancheta, 300.000 de lei. O surpriză este faptul că DIICOT a anunţat că suspecţii vor fi cercetaţi şi în alt dosar pentru infracţiunile de: spălare a banilor, favorizarea făptuitorului, influenţarea declaraţiilor, trafic de minori şi trafic de persoane. În acest moment, toţi cei patru suspecţi sunt în arest la domiciliu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net