Frații Tate scapă de arestul la domiciliu! Prima reacție a lui Andrew: „Războiul nu s-a terminat!” Update

Ultima actualizare:

Fraţii Andrew şi Tristan Tate scapă de arestul la domiciliu şi rămân sub control judiciar, în dosarul în care sunt judecaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Fraţii Tate, cercetaţi în libertate Foto: Inquam Photos
Fraţii Tate, cercetaţi în libertate Foto: Inquam Photos

Frații Tate scapă de arestul la domiciliu, după ce judecătorii au admis contestația formulată de avocații celor doi față de măsura arestului la domiciliu, și au înlocuit această măsură cu cea a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prima reacție a lui Andrew Tate

„Am fost eliberat din arest la domiciliu, dar trebuie să rămân în România. Acum. La Moschee. Alhamdulillah!”, a scris Andrew Tate pe Twitter, imediat ce a scăpat de arestul la domiciliu. (Alhamdulillah este o expresie arabă care înseamnă „slavă lui Dumnezeu”, tradus uneori ca „mulțumesc lui Dumnezeu”).

Întrebat ce va face în continuare, Andrew Tate a declarat că nu are, deocamdată, planuri de viitor. „Nu știu care vor fi planurile de viitor, dar știu că timpul este de partea noastră și, mai devreme sau mai târziu, toată lumea va înțelege ce ni s-a întâmplat! Abia aștept să ies din casă”, a spus Andrew Tate și în fața reporterilor, scrie Antena3 CNN.ro.

„Sunt fericit! Știam că dreptatea va ieși la iveală și mă simt foarte fericit. Sunt entuziasmat, dar o parte din mine încă simte că războiul nu s-a terminat. Războiul nu se va termina pentru mine până când toată lumea nu va înțelege că sunt complet nevinovat, din cap până în picioare. Va continua până când toată lumea, care m-a înjurat și a crezut aceste baliverne, va înțelege cât de mult a greșit. Și știu că acea zi se apropie și de asta sunt entuziasmat”, a continuat el. 

Dosarul fraților Tate, plin de infracțiuni grave

Procurorii DIICOT au anunţat, în iunie, că au dispus trimiterea în judecată alături de cei doi fraţi şi a celor două presupuse complice: Georgiana Naghel şi Luana Radu. Dosarul în care cei patru au fost judecaţi, la Tribunalul Bucureşti, a vizat infracţiuni grave.

Acestea variază de la constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată la viol în formă continuată, de la acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice la instigare la lovire sau alte violenţe şi lovire sau alte violenţe.

Deşi cei patru au susţinut că la dosar nu există decât două declaraţii împotriva lor, ale unei tinere din Moldova şi ale unei românce din SUA, adevărul a fost cu totul altul. Procurorii DIICOT au spus că nu mai puţin de şapte femei au dat declaraţii împotriva celor patru în anchetă în timpul urmăririi penale şi au devenit părţi vătămate. Trei dintre aceste fete s-au constituit părţi civile în dosarul trimis spre judecare.  

Ce au confiscat procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT ceruseră confiscarea tuturor bunurilor aflate pe numele celor patru inculpaţi: 15 terenuri şi clădiri din Ilfov, Prahova şi Braşov, 15 autoturisme de lux, 14 ceasuri de lux, 2 lingouri şi o medalie, 4 societăţi comerciale. Acelaşi lucru s-a cerut şi pentru sumele de bani găsite la suspecţi: 86.580 lei, 52.650 euro, 17.430 USD şi 10.370 lire sterline şi criptomonede de circa 400.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net