Andrew Tate a vorbit pentru prima dată cu presa din România: „Iubesc România. Eu nu plec de aici”

În cadrul unui interviu acordat jurnalistei Sabina Iosub, acesta fiind difuzat de postul Antena 3 CNN, influencerul Andrew Tate (36 de ani) a vorbit despre viața sa în România, despre modul în care îşi câştigă banii, dar şi despre acuzaţiile care îi sunt aduse.

Andrew Tate, primul interviu acordat presei din România / Foto: Profimedia
Andrew Tate, primul interviu acordat presei din România / Foto: Profimedia

În cadrul unui interviu pentru Antena 3 CNN, fostul kickboxer și influencerul Andrew Tate (36 de ani) a vorbit deschis despre acuzaţiile care îi sunt aduse, despre ce i s-a întâmplat în România, cât și despre averea sa și modul în care îşi câştigă banii.

„Am învățat lucruri. Și cred că experiența umană este că toți învățăm lucruri și toți creștem în timp. Cred că dacă ar fi să găsești pe cineva pe stradă și să îl întrebi dacă este diferit față de cum erai acum 10 sau 15 ani? Toți cei care au creier ar spune că da, am învățat lucruri. Și viața m-a învățat lucruri și m-am schimbat. Absolut. Dar eu nu sunt...  Nu am regrete în legătură cu niciunul dintre lucrurile care mi s-au întâmplat. Pentru că știu în inima mea ce am făcut. Știu dacă sunt vinovat sau nevinovat. Știu că nu am făcut nimic rău”, a declarat Andrew Tate, într-un interviu pentru Antena 3 CNN.

De asemenea, influencerul a recunoscut că el și fratele său, Tristan Tate (35 de ani), nu au de gând să părăsească meleagurile românești, cât și faptul că are încredere în sistemul judiciar românesc.

Andrew Tate: „Iubesc România”

„Iubesc România. Sunt aici de șapte ani. Mi-am făcut un cămin aici. Fratele meu are copii care sunt români. Eu am un copil care este român. Eu nu plec de aici. Și este păcat că reputația internațională a României, pentru care eu și fratele meu am făcut atât de mult bine, pentru că nu a avut cea mai fantastică reputație înainte de noi...

Eu și fratele meu am fost fantastici pentru imaginea României. Pot numi 200 de persoane care au vizitat această țară doar pentru că eu și fratele meu am spus că este sigur. (...)

Cred că, atunci când România mă va găsi nevinovat, va fi o răsplată fantastică nu doar pentru mine, ci și pentru statul român și pentru țara noastră, pentru a arăta că este o națiune mândră care respectă statul de drept”, a mai adăugat fostul kickboxer.

Întrebat de câți bani are, Andrew Tate a declarat că „DIICOT are totul”, DIICOT i-a confiscat mașinile, dintre care unele nici nu îi aparțin: „Cred că lumea înțelege acum că nu am făcut nimic rău. Deci, nu toate sunt sub numele meu. Acesta este un alt lucru care a fost interesant pentru mine. Pentru că aceasta este prima mea experiență cu sistemul judiciar românesc.

Multe dintre mașini erau pe numele unor companii. Unele dintre aceste companii nu sunt ale mele. Unele dintre aceste mașini le-am împrumutat. Sau mi-au fost împrumutate. Am o mulțime de prieteni cu mașini foarte scumpe. Mașini foarte frumoase. Deci, sunt oameni în Anglia care mi-au împrumutat o mașină. Și acum o are DIICOT. Și ei spun, ei bine, nici măcar nu e mașina ta”, a mai mărturist influencerul, care a mai adăugat și că aproximativ 15 milioane de euro i-au fost confiscați de către DIICOT.

Din ce își câștigă Andrew Tate banii

Fostul kickboxer a vorbit și despre modul în care el își câștigă banii: „Am diverse companii. Una dintre ele este o platformă educațională online. Am o platformă online care îi învață pe oameni cum să facă bani și îi învață fitness și o grămadă de alte lucruri, numită The Real World. Am o rețea privată, pe care de asemenea o conduc și o operez. Am diverse instrumente financiare care funcționează și îmi aduc bani. Am un teren. Am proprietăți. Am afaceri în alte țări, afaceri fizice”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net