Andrew Tate, cuvinte dure la adresa juratei de la Britain's Got Talent pentru că și-a postat pe Instagram o fotografie în bikini

Ultima actualizare:

Fanii loiali ai Amandei Holden (52 de ani) s-au grăbit să o susțină după ce controversatul influncer Andrew Tate a lansat un atac crud asupra celei mai recente fotografii postate pe Instagram de către aceasta. Imaginea o prezintă pe jurata de la Britain's Got Talent în bikini.

Amanda Holden a fost criticată dur de Andrew Tate pentru această fotografie. Foto: arhiva personală.
Amanda Holden a fost criticată dur de Andrew Tate pentru această fotografie. Foto: arhiva personală.

De ce a criticat-o Andrew Tate pe jurata de la Britain's Got Talent

Amanda Holden a fost aspru criticată de fostul luptător de kinkboxing Andrew Tate după ce aceasta a postat pe Instagram o poză, din ultima ei evadare, în bikini. Acesta este cunoscut drept un personaj controversat și considerat „misogin” de către opinia publică.

Jurata Britain's Got Talent, 52 de ani, chiar și la această vârstă a reușit să-și uimească fanii cu o siluetă senzațională scoasă în evidență de un bikini negru, în timpul unui duș în aer liber. Însă, ea a fost pusă la colț de către controversatul influencer Andrew Tate - care este acuzat de implicare în trafic de persoane în Marea Britanie, Statele Unite și România.

Tate, în vârstă de 36 de ani, se află în prezent sub reguli stricte de arest la domiciliu în București, în urma acuzațiilor de trafic sexual. Cu toate acestea, fostul luptător de kinkboxing  decis să-și îndrepte atenția către Amanda și să-i explice acesteia, într-un mod dur, de ce nu trebuia să posteze acea fotografie.

Ce i-a spus Tate vedetei TV

Ești soție, mamă și nu mai ești de mult o adolescentă. Nu trebuia să postezi așa ceva”, este mesajul pe care i l-a lăsat Andrew Tate vedetei TV în secțiunea de comentarii. La scurt timp după acest comentariu, fanii juratei i-au luat acesteia apărarea.

  ”Vezi-ți de treaba ta!”, ”Unii bărbați cred că femeile sunt proprietatea lor. Acesta e un exemplu perfect. Gândire din epoca de piatră”, ”Poți să nu le mai spui oamenilor ce să facă?”, ”Stai liniștit, Andrew. Nu era nevoie de această postare” sau ”El le spune femeilor să se acopere? Câtă ipocrizie!”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit Tate de la fanii Amandei, scriu cei de la Adevărul.

Cine este Andrew Tate

Născut în Chicago, Andrew Tate și-a început cariera în lumea sportului începând cu anul 2005, când a câștigat și primul titlu. Până la retragerea sa din lumea sportului, Andrew Tate a ajuns de 4 ori campion, dar faima sa avea să vină abia mai târziu, după ce s-a stabilit în România. 

Sportivul și-a câștigat faima pe TikTok în urma comentariilor misogine pe care acesta le făcea în cadrul unor interviuri disponibile pe internet. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net