Ce mesaj i-a dat Andrew Tate uneia dintre cele mai frumoase sportive din lume. „Dragă,...”

Ultima actualizare:

Este milionară, celebră, extrem de populară pe rețelele sociale și una dintre cele mai frumoase sprtive din lume. Recent, invitată la un podcast, Olivia Dunne a dezvăluit că a primit în privat un mesaj de la Andrew Tate. „N-are cum să se întâmple așa ceva”, a fost reacția frumoasei sprtive.

Sursă foto: Instagram/ @livvydunne
Sursă foto: Instagram/ @livvydunne

Mesajul privat

Olivia Dunne în vârstă de 20 de ani a fost invitată recent la podcastul Full Send. Aici ea a vorbit pentru prima oară despre un mesaj pe care l-a primit de la Andrew Tate (36 de ani), la care nu se aștepta niciodată și care a lăsat-o fără cuvinte.

Sursă foto: Instagram/ @livvydunne
Sursă foto: Instagram/ @livvydunne

Anul trecut, americanca urmărită de peste 4 milioane de oameni pe Instagram a primit pe rețeaua socială TikTok un mesaj cât se poate de direct de la sportivul controversat.

„Am văzut mesajul lui Andrew Tate și am zis că efectiv n-are cum să se întâmple așa ceva acum. Mă întrebam ce caută el să-mi dea mesaje private mie. Dar știam exact ce face.

Mi-a scris 'Vino în Europa, dragă', alături de un trandafir. Era perioada în care devenise extrem de popular”, a relatat Dunne, în podcastul Full Send.

Cine este Olivia Dunne

Olivia Dunne este extrem de populară pe rețelele sociale. Ea este o gimnasta artistică americană care a devenit milionară înainte de a împlini vârsta majoratului. Ea este și deosebit de frumoasă. Fostă membră a echipei naționale a SUA și actuală membră a echipei feminine de gimnastică LSU Tigers, ea este cea mai apreciată atletă de colegiu feminin din 2022.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Grație activității din mediul online, Olivia Dunne a devenit milionară înainte să împlinească 18 ani, iar în acest moment are o avere de peste 3 milioane de dolari.

„Cred că în primul rând și cel mai important lucru este să-ți găsești un agent foarte bun. Acesta este primul lucru pe care l-am făcut eu. Și apoi, să ai răbdare. Să nu te grăbești în nimic din ceea ce faci. Nu fi într-o continuă alertă după bani mulți! Ai răbdare, pentru că toate vor veni", a declarat Olivia Dunne, citată de Marca.

„Am familia mea, antrenorii mei, echipa mea, oameni de încredere. Asigură-te că oamenii din jurul tău nu te vor folosi pentru bani", a mai spus Olivia Dunne.

Sursă foto: Instagram/ @livvydunne
Sursă foto: Instagram/ @livvydunne

„În special pe sportivii care sunt la facultate i-aș sfătui să-și cheltuie banii ca niște studenți normali și, dacă au posibilitatea, să-și pună deoparte sau să investească", a fost sfatul frumoasei sportive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net