„Nunta secolului” a costat 59.000.000 de dolari! Cine este norocoasa mireasă

Ultima actualizare:

Madelaine Brockway (26 de ani), fiica multi-milionarului Robert Brockway, și Jacob LaGrone (27 de ani) s-au căsătorit pe 18 noiembrie, în Franța. Nunta lor, în valoare de 59 de milioane de dolari, a devenit virală pe rețelele sociale. Invitații au venit cu avionul privat la fastuosul eveniment, pe cheltuiala mirilor.

Nunta lui Madelaine Brockway a avut loc într-un castel

image

Deși Madelaine și Jacob nu sunt celebrități, toată lumea a vorbit zilele acestea despre ei. Celebrarea fericitului eveniment a început cu o „săptămână a burlăcițelor și a burlacilor” la stațiunea de lux Amangiri din Canyon Point, Utah, unde cel mai mic preț pentru un sejur de o noapte la hotel este de 3.150 de dolari, conform The Independent. După aceea, mirii și invitații lor au călătorit în Franța, la Château de Villette, un castel situat în Condécourt, unde a avut loc petrecerea.

Nunta de basm a lui Madelaine Brockway a uimit întreaga lume. Ea a purtat o rochie de mireasă personalizată de la casa de modă Dior, brodată cu aplicații în forma lăcrămioarelor – florile preferate ale tinerei.

Folosind simetria castelului și a grădinilor sale, am construit două sere identice, una pe fiecare parte a culoarului. Cina pentru invitați a fost ținută într-o seră albă, o alegere care a arătat angajamentul cuplului față de o estetică neutră. Tematica au fost lăcrămioarele, împletite perfect în ținuta lui Maddie, ele au împodobit spațiul de cină cu broderii delicate pe șervețele și meniuri, adăugând un strat suplimentar de unicitate. Petrecerea de după a avut loc într-o seră neagră, într-o atmosferă de club de noapte luxuriant și vibrant. Ringul de dans din marmură a devenit epicentrul sărbătorii, unde cuplul a împărtășit un prim dans memorabil, pe melodia «She Will Be Loved» de la trupa Maroon 5”, a explicat compania The Lake Como, cea pe care Madeline a angajat-o să îi organizeze nunta.

Tânăra este antreprenoare, iar tatăl ei e Robert „Bob” Brockway, președinte și CEO al Bill Ussery Motors, care include reprezentanțele Mercedes-Benz din Coral Gables și Cutler Bay, Florida.

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net