„Nunta secolului” a costat 59.000.000 de dolari! Cine este norocoasa mireasă

Ultima actualizare:

Madelaine Brockway (26 de ani), fiica multi-milionarului Robert Brockway, și Jacob LaGrone (27 de ani) s-au căsătorit pe 18 noiembrie, în Franța. Nunta lor, în valoare de 59 de milioane de dolari, a devenit virală pe rețelele sociale. Invitații au venit cu avionul privat la fastuosul eveniment, pe cheltuiala mirilor.

Nunta lui Madelaine Brockway a avut loc într-un castel

image

Deși Madelaine și Jacob nu sunt celebrități, toată lumea a vorbit zilele acestea despre ei. Celebrarea fericitului eveniment a început cu o „săptămână a burlăcițelor și a burlacilor” la stațiunea de lux Amangiri din Canyon Point, Utah, unde cel mai mic preț pentru un sejur de o noapte la hotel este de 3.150 de dolari, conform The Independent. După aceea, mirii și invitații lor au călătorit în Franța, la Château de Villette, un castel situat în Condécourt, unde a avut loc petrecerea.

Nunta de basm a lui Madelaine Brockway a uimit întreaga lume. Ea a purtat o rochie de mireasă personalizată de la casa de modă Dior, brodată cu aplicații în forma lăcrămioarelor – florile preferate ale tinerei.

Folosind simetria castelului și a grădinilor sale, am construit două sere identice, una pe fiecare parte a culoarului. Cina pentru invitați a fost ținută într-o seră albă, o alegere care a arătat angajamentul cuplului față de o estetică neutră. Tematica au fost lăcrămioarele, împletite perfect în ținuta lui Maddie, ele au împodobit spațiul de cină cu broderii delicate pe șervețele și meniuri, adăugând un strat suplimentar de unicitate. Petrecerea de după a avut loc într-o seră neagră, într-o atmosferă de club de noapte luxuriant și vibrant. Ringul de dans din marmură a devenit epicentrul sărbătorii, unde cuplul a împărtășit un prim dans memorabil, pe melodia «She Will Be Loved» de la trupa Maroon 5”, a explicat compania The Lake Como, cea pe care Madeline a angajat-o să îi organizeze nunta.

Tânăra este antreprenoare, iar tatăl ei e Robert „Bob” Brockway, președinte și CEO al Bill Ussery Motors, care include reprezentanțele Mercedes-Benz din Coral Gables și Cutler Bay, Florida.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net