De ce nu poartă prințul William verighetă. Soțul lui Kate Middleton nu acceptă nicio bijuterie

#Casa Regală a Marii Britanii

Fără dar și poate, Kate Middleton (41 de ani) și Prințul William (41 de ani) sunt cei mai îndrăgiți prinți din lume și întruchipează un cuplu aproape perfect. Și cum în lumina reflectoarelor fiecare detaliu al aparițiilor publice ale familiei regale britanice este analizat cu atenție, mulți au observat că, de la nunta lor din 2011, nepotul regretatei regine Elisabeta a II-a nu a fost văzut niciodată purtându-și verigheta. Care să fie motivul?

De ce nu poartă prințul William verighetă / Foto: Arhiva Click!
De ce nu poartă prințul William verighetă / Foto: Arhiva Click!

În anul 2010, Prințul William și Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, s-au logodit. De atunci, Prințesa de Wales și-a purtat inelul de logodnă, din safir și diamant, de 12 carate, cu mândrie în fiecare zi, mai ales că i-a aparținut cândva mamei lui William, prințesa Diana. Tot cu aceeași mândrie își poartă, de la nunta lor din 2011, și verigheta din aur galez, de 18 carate. Însă, nu se poate spune același lucru și despre Prințul de Wales.

De ce nu poartă Prințul William verighetă

Soțul ei, în vârstă de 41 de ani, nu a fost văzut niciodată purtând verigheta. Mulți ar putea crede că este doar o simplă întâmplare, însă, lipsa verighetei de pe inelarul lui William este, de fapt, un motiv simplu: nu îi plac bijuteriile. Unii susțin că această preferință ar fi moștenit-o chiar de la regretatul Prinț Philip, bunicul lui, care, la rândul său, nu a purtat niciodată un inel pe deget, nici măcar verigheta de cununie.

Ei bine, se pare, însă, că nu putem spune același lucru și despre fratele său. Pentru cei care nu știu, Prințul Harry este un adevărat fan al bijuteriilor. Nu numai că își poartă aproape zilnic verigheta, ci este și pasionat de inelele care monitorizează orele de somn. Totodată, soția sa, Meghan Markle, a fost văzută mereu cu verigheta făcută dintr-o bucată de aur galez, așa cum este tradiția mireselor regale, pe care o poartă alături de inelul de logodnă, care are două diamante din colecția Prințesei Diana și unul din Botswana, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net