Motivul pentru care William și Kate se ceartă foarte des. Sunt cu adevărat cei doi compatibili?

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul William și Prințesa Kate formează unul dintre cele mai iubite cupluri regale din toată lumea. Statutul lor deosebit însă nu-i diferențiază cu mult de un cuplu obișnuit, întrucât chiar ei au recunoscut că se confruntă cu probleme normale ca în orice altă relație. Iată care este motivul pentru care William și Kate se ceartă cel mai des.

De ce se ceartă cel mai des Kate și William?
De ce se ceartă cel mai des Kate și William?

Motivul pentru care se ceartă cel mai des Kate și William

Kate și William au oferit un interviu deosebit pentru Going Home cu Vick și Jordan la Radio 1 de la BBC și organizația de caritate The Mix. Cei doi au dezvăluit printre altele și care este motivul principal pentru care se ceartă cel mai des. Chiar dacă vă vine greu să credeți, cea princiapal dispută dintre ei când vine vorba de casă este cine se ocupă de cină! Uneori comandă însă în general gătește unul dintre ei doi. Mai mult, aceștia au continuat cu glumele în cadrul interviului și au spus că vor pregăti la următoarea cină un somon alături de curry sau teriyaki.

Prezentatorii emisiunii au continuat și au pus întrebarea privind preferințele lor în ceea ce privește curry-ul. William a explicat: „Nu mă dau în vânt să fie extra picant, căci apoi mă iau toate transpirațiile." 

Sunt compatibili Kate și William?

Ciprian Cucu, un cunoscut fizionomist, specializat în tehnicile chinezești de citire a chipului le-a analizat chipurile celor doi prinți pentru a le determina compatibilitatea și a dezvăluit totul în exclusivitate pentru Click. Conform teoriei celor 5 elemente, prințesa Kate are trăsături specifice elementului metal:

„Elementul Metal înseamnă regalitate, perfecţionism, ideal, conduită, respect, adevăr, dreptate, ambiţii, etc. Trăsăturile faciale care arată aceste aspecte pe chipul unui om sunt trăsăturile osoase: nasul lung şi osos, pomeţii osoşi, obrajii supti, pleoape vizibile, etc.

Legat de Kate Middleton, ea are predominant fizionomia elementului Apă, adică o persoană foarte adaptabilă, foarte maleabilă; acest aspect observându-se prin dinţii săi laţi, bărbia sa lungă şi proeminentă care indică de asemenea şi mult curaj. Cu toate acestea, ochii săi, care se formează de la nas spre tâmple, se formează sub formă unui unghi ascuţit. Ochii ascuţiţi arată de altfel, o persoană care nu acceptă uşor orice cuvânt, ba chiar ea la rândul ei poate fi o persoană „ascuţită în vorbe", adică poate fi certăreaţă. 

Partea bună este că acelaşi tip de ochi îi are şi Prinţul William, ba chiar au şi aceeaşi deschizătură a ochilor, aceştia fiind relativ înguşti la amândoi, ceea ce denotă o compatibilitate crescută între cei doi.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net