Cum o alintă Prințul William pe Kate Middleton. Porecla drăguță pe care o folosește în intimitatea lor

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton și William sunt cei mai îndrăgiți prinți din lume, fără doar și poate. Cei doi nu ezită să își arate dragostea unul față de celălalt și, pur și simplu, întruchipează un cuplu aproape perfect. Știm aproape totul despre povestea lor de dragoste, însă iată că mereu apar noi detalii care fac deliciul publicului. Iată cum se alintă cei doi prinți.

Cum se alintă Kate și William
Cum se alintă Kate și William

Cum se alintă Kate și William

Conform recentei cărți a lui Tom Quinn, intitulată „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family” (O istorie intimă a creșterii în familia regală), care aduce în prim-plan povestea familiei regale prin intermediul interviurilor cu membri ai personalului palatului și a altor persoane apropiate, Prințul William utilizează o poreclă foarte drăguță pentru a se referi la soția sa. 

Mai exact, Prințul William ar folosi  în mod ocasional apelativul „Babykins" atunci când se adresează soției sale, Kate Middleton. La rândul ei, Prințesa îi spune adesea lui William „babe," dar nu ezită să îl provoace în ton de glumă, etichetându-l câteodată cu apelativul „baldy", referindu-se la faptul că are chelie.

Cum s-au cunoscut Kate și William

Cei doi prinți care urmează la tronul Regatului unit al Marii Britanii s-au întâlnit pentru prima dată pe când erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția, în 2001. Kate studia „Istoria Artei”, în timp ce prințul William studia intens Georgrafia. Deși cei doi s-au cunoscut la începutul școlii, Kate i-a atras atenție viitorului său soț abia în semestrul din primăvară, la o defilare de modă. Se spune că frumoasa Kate care pe atunci avea cam 20 de ani, era unul dintre modelele care defilau la această prezentare organizată în scop caritabil. Aceasta purta o rochie transparentă, iar prințul William ar fi plătit 200 de euro pentru un loc în primul rând. De acolo se pare că i s-au aprins călcâiele tânărului prinț, iar relația lor a început să prindă contur.

Într-un final după ani de zile de iubire, William a cerut-o pe Kate de soție în 2011, urmând ca în aprilie, un an mai târziu, să aibă loc și nunta deceniului. Între timp familia lor s-a mărit și au împreună 3 copii adorabili.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net