Cât costă compleul „made in Romania”, purtat de Kate Middleton? Multe românce și l-ar putea permite

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton a impresionat din nou zilele trecute după ce, într-o vizită la Nottingham Trent University, a purtat un super compleu alb, tricotat. Surpriza și mai mare a fost să aflăm că piesa vestimentară a fost realizată chiar în România. Iată cât a costat cu adevărat compleul purtat de prințesă.

Ținuta lui Kate, realizată în România

Pe 12 octombrie, Kate Middleton a vizitat Nottingham Trent University, pentru a vorbi despre importanța sănătății mintale, iar acolo a avut o apariție senzațională. Prințesa a purtat un compleu tricotat, din top și fustă, în culoare crem, care i-a evidențiat silueta fără de cusur. Cum niciodată nu dă greș, Kate a reușit să impresioneze cu ținuta sa. Mai mult decât atât, apariția sa ne-a făcut și pe noi românii mândri, căci  acest set crem este o producție made in România. Fusta și bluza sunt făcute într-o mică fabrică din Piatra Neamț, fiind vorba despre o afacere de familie.

Cu această ocazie Monica Pecheanu Augsburgar, directorul fabricii Augsburg, a ținut să-i mulțumeacă Prințesei de Wales pentru că a ales această ținută fabricată în România. Cât despre fabrică această a fost pusă pe picioare în urmă că 30 de ani și a fost visul doamnei Lucia Mătasă. 

„Fabrica noastră Augsburg a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Multumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg pentru aceste momente! Așa cum a visat mama…. O afacere de familie…”, a scris Monica Pecheanu, fostă campioană la tenis, pe pagina sa de Facebook.

Compleul lui Kate, la un preț accesibil

Jurnalista Irina Păcurariu a postat și ea câteva cuvinte de laudă despre acest moment deseobit care ne face să fim mândri de producțiile autohtone. Printre altele, jurnalista a specificat despre compleu că a fost produs pentru un brand francez cu prețuri accesibile.

Desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamț pentru un brand francez considerat hibrid între lux și haine abordabile tuturor.”, a spus realizatoarea TVR născută în Piatra Neamțpe pagina sa de Facebook.

Însă cât a costat cu adevărat compleu produs de români? Ei bine, la o scurtă căutare pe site-ul oficial al brandului care pune la dispoziție această piesă vestimentară putem vedea că se vinde la prețul de 145 de dolari, adică aproape 684 de lei! Un preț infim pentru o asemenea prințesă. Vedem așadar că modestia este doar un alt atuu al Prințesei Kate, mai ales că nu este prima dată când se afișează cu piese vesimentare accesibile. În plus, același compleu poate fi găsit într-o varietate de culori și modele precum negru sau verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net