Ținuta superbă purtată de Kate Middleton la ultimul eveniment e făcută în România! Fabrica din Piatra Neamț i-a mulțumit ducesei

#Casa Regală a Marii Britanii

Bineînțeles că știm deja că este una dintre cele mai elegante femei din lume și nu a fost prinsă niciodată pe picior greşit în ceea ce priveşte alegerea ținutelor atunci când apare în public, dar tot reușește să uimească. Iar compleul tricotat purtat de Kate Middleton cu câteva zile în urmă, la Nottingham Trent University, unde a vorbit despre importanța sănătății mintale, nu doar că a impresionat pe toată lumea, dar este făcut în România!

Compleul tricotat purtat de Prințesa Kate este făcut în România / Foto: GettyImages
Compleul tricotat purtat de Prințesa Kate este făcut în România / Foto: GettyImages

Pe 12 octombrie, Kate Middleton a vizitat Nottingham Trent University, pentru a vorbi despre importanța sănătății mintale, și și-a făcut apariția într-un compleu tricotat, din top și fustă, în culoare crem, care i-a evidențiat silueta fără de cusur. A impresionat, ca de fiecare dată, cu ținuta aleasă. Mai mult decât atât,  acest set crem este o producție made in România, fusta și bluza sunt făcute într-o mică fabrică din Piatra Neamț și este vorba de o afacere de familie.

Monica Pecheanu Augsburgar, directorul fabricii Augsburg, a ținut să-i mulțumeacă Prințesei de Wales pentru că a ales această ținută fabricată în România.

„Fabrica noastră Augsburg a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Multumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg pentru aceste momente! Așa cum a visat mama…. O afacere de familie…”, a scris Monica Pecheanu pe pagina sa de Facebook.

„Efectul #Kate a «lovit» şi în România”

Totodată, realizatoarea TVR născută în Piatra Neamț, Irina Păcurariu, a publicat și ea minunata veste pe pagina ei: „Efectul #Kate a «lovit» şi în România. Ieri au apărut fotografiile cu prințesa care, în vizită la Nottingham University, a purtat acest costum, impecabil de altfel. Desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamț pentru un brand francez considerat hibrid între lux și haine abordabile tuturor.

Fabrica din România, care produce și în nume propriu și pentru unele dintre cele mai exclusive mărci din lume, este o afacere de familie, apărută după 1990, în care mama, fiica și nepoatele fac parte din întreg. Întâmplarea face că e o companie ale cărei cliente suntem și noi, eu și fetele mele, plus multe dintre prietene.

Așa că azi am sărbătorit cu un shopping la prețuri absolut decente, tot ce am luat fiind cashmir și lână, fire prețioase și design impecabil. Singura problemă reală a fost să ne oprim.

Monica Pecheanu Augsburger e generația de mijloc a afacerii, o fostă campioană de tenis, iubitoare de libertate și viață în natură, care continuă visul mamei ei, doamna Lucia Matasă. Aș spune că din toate astea ceva există și în fiecare obiect «made in Romania» care îi poartă amprenta. Good job, fetelor!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net