O artistă celebră a purtat cea mai lungă pelerină din lume! A ajuns în Cartea Recordurilor

Cântăreața panarabă Najwa Karam (57 de ani) a făcut furori la lansarea noului ei album, după ce a venit îmbrăcată cu o pelerină impresionantă. Artista a doborât recordul pentru cea mai lungă pelerină, îmbrăcămintea măsurând o lungime de 55,7 metri.

Najwa Karam a purtat o pelerină albă, lungă de 55,7 metri
Pelerina lui Najwa Karam a avut o lungime de 55,7 metri (Foto: Instagram)

Zilele trecute, Najwa Karam s-a întâlnit cu fanii ei la Amman, Iordania, cu ocazia lansării noului său album, „Karizma”, acolo unde a devenit în același timp prima cântăreață libaneză care a obținut un titlu în Cartea Recordurilor Guinness.

Najwa și-a botezat pelerina după albumul său, care conține șapte melodii ce prezintă o gamă variată de stiluri muzicale, reflectând capacitatea lui Najwa de a combina fără probleme influențele clasice și cele moderne, păstrând în același timp caracterul distinctiv libanez care i-a definit cariera artistică.

Najwa Karam a ajuns în Cartea Recordurilor cu accesoriul său vestimentar (Foto: Instagram)
Najwa Karam a ajuns în Cartea Recordurilor cu accesoriul său vestimentar (Foto: Instagram)

Cine e Najwa Karam

Cariera muzicală a lui Najwa se întinde pe patru decenii. Iată câteva momente importante demne de amintit: în 2000, cel de-al zecelea album al ei Ayoun Qalbi a devenit cel mai bine vândut album al ei. În 2001, albumul ei Nadmanah a vândut milioane de copii în întreaga lume și a câștigat Premiul Murex de Aur - pentru Cel mai bun artist arab.

Până când albumul ei Sahrani a fost lansat în 2003, Najwa s-a impus ca una dintre cele mai de succes cântărețe libaneze și o icoană a muzicii pop din Orientul Mijlociu. Succesul ei a continuat cu albume precum Heda Haki, Am Bemzah Maak și Khallini Shoufak. Ea a colaborat frecvent cu muzicianul și compozitorul Melhem Barakat și cântărețul Wadih El Safi, iar duetul lor „Wakbarna” în 2004 a fost lăudat de critici.

În 2011, Najwa a colaborat cu Sony Entertainment și Rotana pentru a produce primul videoclip muzical 3D din lumea arabă, pentru melodia ei „Ma Fi Nom”.

În 2012, ea a pășit pe covorul roșu la cea de-a 65-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes și de atunci a lansat single-uri și videoclipuri muzicale de succes. Cele mai recente albume ale ei includ Minni Elak în 2017 și Karizma în 2023.  Vedeta s-a bucurat de succes internațional și a cântat inclusiv în Dubai, Muscat, Paris, Kuweit, Londra, Boston, Stockholm, Istanbul, Montreal, Melbourne.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net