Acest bărbat a orbit după ce a plâns 100 de ore în continuu!

Cel mai neobișnuit maraton din lume! Un comedian și influencer nigerian și-a pierdut vederea timp de aproximativ 45 de minute, după ce  a stabilit un record mondial, reușind să plângă timp de 100 de ore în continuu, adică aproape o săptămână. Tembu Embere Daniel s-a confruntat și cu alte simptome îngrijorătoare, printre care migrene și ochi extrem de umflați.

Tembu Daniel a plâns timp de 100 de ore
Tembu Daniel s-a ales cu probleme după ce a bocit aproape o săptămână (captură video)

Tembu, cunoscut pe rețelele sociale după porecla Town Crier, în traducere Bocitorul Orașului, și-a început maratonul de plâns pe 9 iulie, dar a fost nevoit să-l suspende doar 6 ore mai târziu, din cauza unor efecte secundare neprevăzute.

Aparent, faptul că s-a forțat să plângă ore în șir fără oprire, Daniel a început să aibă dureri de cap îngrozitoare, iar fața i s-a umflat semnificativ. Cu toate acestea, cel mai îngrijorător simptom a fost orbirea parțială, despre care bărbatul susține că a durat aproximativ 45 de minute.

Tembu Daniel: „A trebuit să-mi refac strategia”

„A trebuit să-mi fac refac strategia și să reduc un pic intensitatea plânsului”, a declarat Tembu, pentru postul de știri britanic BBC, adăugând că nu a vrut să lase acest decalaj să-l împiedice să-și atingă obiectivul. Cu toate acestea, nu toți îl cred că a plâns 100 de ore în continuu, deoarece cele câteva clipuri ale tentativei publicate pe pagina sa oficială de Instagram arată cronometrul la doar 2 ore și 9 minute, respectiv la 5 ore și 54 de minute.

De asemenea, el nu s-a deranjat să contacteze Cartea Recordurilor Guinness în legătură cu maratonul său neobișnuit de plâns, și poate că a mai bine că nu a făcut-o, deoarece celebra organizație a reacționat la încercarea sa de record, clarificând că oricum nu ar fi monitorizat așa ceva, potrivit Oddity Central.

Vrem să dezmințim o serie de zvonuri apărute recent, nu vom monitoriza niciodată un record pentru cel mai lung timp de plâns”, au anunțat reprezentanții Guinness, pe Twitter. Însă, Daniel Tembu susține că a terminat maratonul de 100 de ore și că e singurul din lume care a reușit să facă asta.

Chiar dacă recordul lui nu este recunoscut oficial, Tembu a reușit să obțină ceea ce și-a dorit cel mai mult... atenția. Acesta a câștigat curiozitatea presei internaționale cu recordul său bizar, iar acum are peste 340.000 de fani pe Instagram și speră să devină și mai faimos în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net