O banală bancnotă costă cât o mașină. Dacă și tu o ai acasă, ești tare norocos

O banală bancnotă românească a ajuns să coste cât o mașină! Proprietarul, care a publicat anunțul pe un site de vânzări, anunță că vinde o bancnotă pe care o are de la vârsta de șapte ani și tocmai de aceea cere o sumă exorbitantă pe ea. Despre ce bancnotă este vorba și câți bani cere persoana respectivă?

O banală bancnotă costă cât o mașină / Foto: Shutterstock
O banală bancnotă costă cât o mașină / Foto: Shutterstock

Bancnotele vechi au ajuns să coste tot mai mult pe site-urile de vânzări. De exemplu, o bancnotă banală a ajuns să coste cât o mașină pe site-urile de profil, proprietarul cerând o sumă exorbitantă pe ea! Bancnota în cauză este cea de 2.000 de lei cu eclipsă, iar cu suma pe care vânzătorul o cere, ai putea să îți achiziționezi un autoturism!

Bancnota de 2.000 de lei cu eclipsă se vinde cu o sumă halucinantă

Potrivit proprietarului, din Caraș-Severin, acesta deține bancnota de 2.000 de lei cu eclipsă de la vârsta de șapte ani, și tocmai de aceea cere pe ea suma exorbitantă de ... 2.500 de euro! „Vând bancnotă 2.000 de lei eclipsă 1999, am avut-o la vârsta de 7 ani și chiar m-am bucurat de eclipsă în 11 August 1999. Țin foarte mult la bancnotă!”, a scris proprietarul în anunțul său de pe un site de vânzări.

Bancnota de 2.000 de lei cu eclipsă se vinde cu 2.500 de euro! / Foto: Olx.ro
Bancnota de 2.000 de lei cu eclipsă se vinde cu 2.500 de euro! / Foto: Olx.ro

Cu acești bani, îți poți cumpăra cu ușurință o mașină, o Dacia Logan, de exemplu, mai veche, poate să coste chiar și 1.000 de euro. Și totuși, nu este singurul care a pus la vânzare o astfel de bancnotă pe care cere foarte mulți bani. Un bărbat cere chiar 3.000 de euro pentru o bancnotă cu eclipsă din anul 2000.

Astfel, dacă mai aveţi prin casă bancnote cu eclipsa de soare din 1999, în valoare de 2.000 de lei, trebuie să ştiţi că acestea pot valora o mică avere. Bancnotele de 2.000 de lei din anul 1999 sunt primele bancnote emise în România care au fost confecţionate din polimeri. În plus, nici în Europa nu mai fuseseră emise bancnote din polimeri până atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net