O bătrânică a devenit virală, după ce a spălat cocoșul în cadă. Oamenii au râs, spunând că e bunica Iuliei Albu!

Dragostea pentru necuvântătoare îi determină pe oameni să recurgă la acțiuni care mai de care mai amuzante sau ciudate. Astfel, o bunicuță și-a demonstrat iubirea pentru cocoșul său, în timp ce îl spăla în cada din propria baie, cu mare grijă!

image

Umorul are grijă să ne facă să râdem cu lacrimi și să ne deconectăm de la grijile zilnice. Rețelele de socializare permit viralizarea celor mai amuzante situații, fiecare clip video ajungând cu rapiditate în atenția internauților din mai multe colțuri ale lumii.

A devenit virală, după ce i-a făcut baie cocoșului în cadă!

Internauții au râs cu lacrimi! Iată momentul în care bunicuța spală cocoșul, în baie

Pe TikTok a devenit viral clipul video al Mariei, bunicuța care spală un cocoș, el fiind animalul de companie al acesteia. Femeia l-a pus într-o găleată pe care a așezat-o în cada din baie și, cu multă grijă și dăruire, a curățat pană cu pană, oferindu-i un pachet special, mai ceva ca la salon.

La o scurtă vizualizare a contului Mariei de TikTok, se poate observa cu ușurință că femeia are mai multe clipuri video în care apare alături de cocoșul ei, pe care îl tratează cu mare grijă. După cum se poate vedea, pasărea locuiește cu ea în casă, primind multă iubire și grijă din partea ei.

Comentariile internauților, de-a dreptul savuroase!

Clipul video a adunat foarte multe vizualizări și reacții din partea internauților, care și-au exprimat părerea prin intermediul comentariilor. Le-am selectat pe cele mai amuzante și vi le prezentăm și vouă, pentru a râde cu lacrimi!

„Iulia Albu a rămas în urmă”, „Ceapă, morcov, păstârnac și e gata supa!”, „E bunica Iuliei Albu?”, „La noi se spală cu apă fierbinte”, ,,Eu am vopsit un cocoș ca să nu mă mai cert cu vecine. L-am făcut roz”, „Pe asta chiar n-o văzusem. Ce cuminte stă”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net