Maria Gheorghiu, previziuni îngrijorătoare pentru români: „Totul se petrecea în Vest, Nord-Vest”

Ultima actualizare:

Maria Ghiorghiu, cunoscuta clarvăzătoare, a stârnit o nouă undă de îngrijorare în România după ce a făcut o previziune sumbră legată de vremea din țară. Într-o postare recentă pe blogul său, Maria Ghiorghiu avertizează că România va fi lovită de fenomene meteorologice intense, anticipând ploi torențiale, fulgere și tunete care vor afecta mai ales regiunile din vest și nord-vestul țării.

Fulger. Foto: arhiva,
Fulger. Foto: arhiva,

Fenomene extreme care pot afecta mai multe regiuni din țară

Clarvăzătoarea a fost mereu cunoscută pentru previziunile sale îngrijorătoare, având un istoric impresionant de a anunța tragedii sau evenimente neobișnuite care au marcat țara. De data aceasta, ea atrage atenția asupra unui cer brăzdat de fulgere mari și luminoase, descriind un spectacol sinistru care amintește de vremea de vară, deși suntem încă în perioada primăverii.

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd de parcă aș mai fi avut încă un ochi la ceafă, văd un cer de noapte brăzdat de fulgere mari și luminoase. Totul se petrecea în Vest, Nord-Vest. Iată dragilor că vom avea atât zăpadă în unele părți din România, cât și ploi torențiale cu fulgere și tunete ca în mijlocul verii”, se arată în postarea Mariei Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu îndeamnă publicul să fie conștient de schimbările meteorologice neobișnuite pentru această perioadă a anului și să fie pregătit pentru fenomene extreme care pot afecta diferite regiuni ale țării. Previziunile sale vin în contextul unei creșteri a fenomenelor meteorologice extreme în întreaga lume, iar avertismentul său reprezintă un semnal de alarmă pentru populația României.

Sfatul Mariei Gheorghiu

În încheierea postării sale, Maria Ghiorghiu încurajează oamenii să fie recunoscători pentru darurile primite și să-și exprime aprecierea pentru sănătate și viață. Ea subliniază importanța recunoștinței și a mulțumirii pentru toate binecuvântările primite, reamintind că viața este un dar neprețuit.

„Să ne bucurăm că Bunul Dumnezeu nu ne uită, că Măicuța Domnului se roagă pentru ca noi să fim sănătoși și să avem roade de pe pământul pe care-l muncim cu drag și cu sudoarea frunții. Să mulțumim Domnului și Macii Domnului pentru toate darurile pe care le primim, pentru faptul că suntem sănătoși și ne bucurăm de toți cei dragi nouă, pentru darul fără de preț, care este viața!“, a mai spus clarvăzătoarea.

Avertizarea clarvăzătoarei vine ca un semnal de alarmă pentru toți cei care locuiesc în România, îndemnându-i să fie pregătiți pentru posibilele evenimente meteorologice extreme și să-și manifeste recunoștința pentru viață și toate darurile pe care le au. Cu toate că unele dintre previziunile sale par îngrijorătoare, mulți oameni consideră că este mai bine să fie pregătiți și atenți la avertismentele primite decât să fie luați prin surprindere de fenomene neobișnuite sau periculoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
dinți, zâmbet  sursa   shutterstock jpg
cirese jpg
O lucrare rar cântată în România:  monumentala Simfonie nr  2 de Sibelius, la Sala Radio jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net