O femeie a născut în avion, la 10.000 m altitudine. Cum se simte bebelușul

O femeie de origine asiatică, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a născut la bordul unui avion care a decolat din Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu destinația Milano, Italia. Potrivit agenției ANSA, bebelușul a venit pe lume pe 30 septembrie, la o altitudine de 10.000 de metri. Conform presei italiene, la bord s-ar fi aflat și un medic chirurg, care a ajutat-o pe mamă să nască în siguranță.

Un bebeluș a venit pe lume într-un avion Emirates (Foto:Freepik)
Un bebeluș a venit pe lume într-un avion Emirates (Foto:Freepik)

Copilul, care a avut 3 kg la naștere, a fost preluat de un echipaj de urgență de la Spitalul Filippo del Ponte, imediat după ce avionul a aterizat pe Aeroportul Internațional Milano-Malpensa.

Conform medicilor, băiețelul nou-născut și mama lui se află într-o stare de sănătate bună și au fost deja externați din spital/ Părinții copilașului sunt de origine asiatică, dar au rude în nordul Italiei.

O altă femeie a născut în avion anul acesta

Nu este singurul caz de acest gen. În ianuarie anul acesta, o femeie a născut într-un avion, tot al companiei Emirates, care zbura de la Tokyo la Dubai, potrivit Mediafax. În pofida urgenței medicale de la bord, avionul a aterizat normal, pe aeroportul din Emiratele Arabe Unite, unde o Salvare i-au așteptat pe mămică și pe nou-născut. Din fericire, și în acest caz atât mama, cât și copilul s-au simțit foarte bine.

În aprilie 2022, a pățit-o o altă femeie însărcinată, pe nume Lavinia Mounga, care zbura din Salt Lake City spre Hawaii. În timpul călătoriei, în mijlocul Pacificului, a început să intre în travaliu. Printre pasageri se afla și doctorul Dale Glenn, alături de un grup de asistente din secția de nou-născuți a spitalului din North Kansas City. Așa că nașterea s-a produs sub atenta supraveghere a profesioniștilor. Pasagerii au aplaudat când au auzit plânsetele celui mic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net